PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

16
Octubre
2018

La nova Oficina d’Atenció als Clubs Esportius ofereix serveis de suport i assessorament a les entitats

El nou servei està al Pavelló del Nord

La nova Oficina d’Atenció als Clubs Esportius ofereix serveis de suport i assessorament a les entitats
La tinenta d'alcalde i regidora d'Esports, Marisol Martínez, i el president de la UFEC, Gerard Esteva, a la presentació del nou servei

L’Ajuntament de Sabadell i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) posen en marxa el servei d’assessorament per a les entitats esportives de la ciutat i també de la comarca. Aquest servei és gratuït i té la seu a les dependències del Pavelló Municipal del Nord.

L’Oficina, entra en funcionament el proper mes de novembre i la gestiona la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). L’horari d’atenció atenció al públic serà el primer i tercer dilluns de mes, de 9 a 18 h.

Aquest matí, la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez i el president de Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva i Viladecans, han signat el conveni que fa possible la creació d’aquesta oficina. L’acord té una vigència de 3 anys, prorrogables.

En paraules de la regidora

“Un dels objectius d’aquest mandat en matèria esportiva, ha estat impulsar el paper cabdal de les associacions, els clubs i les entitats esportives de la ciutat en la construcció no només de la xarxa de l’esport de base de la ciutat, sinó també de Sabadell com a centre neuràlgic del clúster centrat en l’esport i en la innovació. Per aquest motiu, i per tal de potenciar precisament aquesta xarxa de clubs i entitats esportives, posem en funcionament l’Oficina d’Atenció als Clubs”.

De la seva banda, Gerard Esteva,

aquest projecte compta actualment amb 10 oficines a tot Catalunya i és un servei molt valorat per les entitats esportives de base. És un espai gratuït que els ajuda en el seu funcionament i a la vegada facilitat la tasca de l'Ajuntament en la seva relació amb els clubs"

Assessorament i formació

L’objectiu de l’acord és oferir serveis de suport al funcionament de les entitats esportives i posar a la seva disposició instruments que facilitin la gestió dels seus projectes i activitats. L’oficina assessorarà sobre qüestions relacionades amb temes laborals, fiscals, jurídics, comptables, assegurances, subvencions i màrqueting, entre d’altres. A més, organitzarà tallers formatius en l’àmbit de la gestió esportiva adreçats a clubs i entitats esportives de la zona.