PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

01
Agost
2022

La piscina de Ca n’Oriac obre avui al públic

La piscina de Ca n’Oriac obre avui al públic

Avui, dilluns, 1 d’agost, la piscina municipal de Ca n’Oriac obrirà al públic. L’equipament estarà ja doncs operatiu després que hagin finalitzat les obres de reparació del col·lector de la xarxa de clavegueram que hi passa just per sota. L’Ajuntament ha invertit a l’entorn de 800.000 euros en aquests treballs.

Tal com ha explicat l’alcalde accidental, Pol Gibert,

“hem complert les previsions i la piscina ja està a l’abast dels veïns i veïnes després d’uns treballs que no eren compatibles amb què l’equipament estigués obert. És cert que ens hagués agradat que la piscina estigués oberta a l’inici de la temporada però davant d’una situació sobrevinguda, el més important era posar les condicions per garantir la seguretat de tothom. Nosaltres ens vam comprometre a fer tot l’esforç possible perquè a l’agost la piscina estigués en funcionament i així ha estat”.

Els treballs han consistit en la reparació d’emergència del tram de la canonada que discorre per aquesta zona de la ronda de Navacerrada després de la fuita que es va produir en la xarxa d’abastament d’aigua potable que passa per l’interior del recinte. Llavors s’hi va comprovar que el tram de col·lector havia col·lapsat estructuralment.

En aquest sentit, l’enfonsament del col·lector va afectar la piscina petita de la instal·lació de Ca n’Oriac, que no podrà obrir encara ja que precisa d’una reforma més profunda.

La piscina municipal de Ca n’Oriac va entrar en funcionament a mitjan dels anys 80. La instal·lació ha comptat amb diferents reformes i millores al llarg dels anys. Ara, a les tasques de reparació del col·lector, també s’hi ha sumat les feines de preparatius per a la posada a punt de l’equipament.

L’horari de la piscina serà de dilluns a diumenge, de 10 a 19.30 h. Tota la informació sobre les piscines municipals es troba en aquest enllaç.

Categories Cultura i esport, Esports Tags piscina Ca n'Oriac, piscines municipals, Temporada estiu