PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

18
Febrer
2020

La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya torna a reunir atletes de nivell internacional

Demà dimecres la pista acull la cinquena edició del Míting Internacional

La Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya torna a reunir atletes de nivell internacional

La cinquena edició del Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta tornarà a reunir a Sabadell una selecció d’atletes de màxim nivell. L’esdeveniment tindrà lloc demà dimecres, a partir de les 18.15 h, i comptarà amb la participació dels millors atletes catalans, de la resta de l’Estat i amb una gran participació internacional. L’entrada és gratuïta.

Hi prendran part un centenar d’esportistes amb un programa format per les proves de 60 metres llisos (masculí i femení), 400 (M i F), 800 metres (M i F), 1.500 (M i F), 3.000 llisos (M), Perxa (F), Alçada (M) i Pes (M). A més, com a novetat aquest any, hi haurà una prova combinada reduïda femenina –un triatló– formada pels 60 metres tanques, Pes i Salt de llargada. Aquesta prova combinada comptarà amb la participació de la catalana Maria Vicente, plusmarquista espanyola d’heptatló, campiona europea sub-20 al 2019 i campiona mundial sub-18 al 2017.

Durant la presentació avui del míting, a la mateixa Pista Coberta, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat el posicionament de Sabadell com a referent europeu en el calendari indoor i ha afegit que

“amb aquesta edició del míting podem dir que el tenim consolidat i ja és una referència en el calendari de proves atlètiques en pista coberta d’elit del sud d’Europa”.

Les proves tindran un nivell molt exigent, atesa la qualitat de les i els atletes. Entre els participants, destaca, per exemple, el jamaicà Ryan Shieldsjam, acreditat amb 6.56 als 60 m. El salt d’alçada serà una de les proves amb més nivell, amb tres atletes acreditats amb més de 2,30 m: el japonès Naoto Tobe, el bielorús Maxim Nedasekau i el búlgar Tiohmir Ivanov. Destaca també la presència del llançador de pes Leonardo Fabbri, acreditat amb 21,98 m i subcampió europeu Sub23.

La reunió atlètica esta organitzada per la Federació Catalana d’Atletisme i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, el Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Diputació de Barcelona.