PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

20
Juny
2017

La temporada d’estiu ofereix un ampli ventall d’activitats que se sumen a la reobertura de la Bassa

Activitats físiques per adults, l’Enjogassa’t i cursets de natació, entre les propostes més destacades

La temporada d’estiu ofereix un ampli ventall d’activitats que se sumen a la reobertura de la Bassa

La temporada d’estiu ha començat ja a les piscines municipals d’Olímpia, Can Marcet, Ca n’Oriac i Campoamor i, a partir del 26 de juny, s’hi sumarà la Bassa, que reobre les seves portes després d’haver estat objecte d’una profunda remodelació. L’oferta d’estiu no només ofereix el bany lliure, sinó la possibilitat de practicar activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua, a més d’activitats físiques en general.

Els cursets de natació començaran el 26 de juny i duraran fins al 21 de juliol. Es faran a les piscines municipals Olímpia, Can Marcet, Ca n’Oriac, Campoamor i també a les piscines Joan Serra. Els grups es divideixen per edats i nivells (iniciació, intermedi i avançat) i enguany s’han inscrit un total 439 persones.

Les piscines de Ca n’Oriac i Campoamor romandran obertes fins a l’1 de setembre. A Can Marcet i l’Olímpia, l’obertura s’allargarà una mica més, fins al divendres 11 de setembre. Les piscines, sense comptar la Bassa, que estava tancada, van tenir l’any passat prop de 128.177 banyistes, 15.900 més que l’any 2015, un 15% més en relació amb l’any anterior.

Reobertura de la Bassa

La Bassa, tancada des de finals d’agost de l’any 2015, obrirà les seves portes el proper 26 de juny a les 10 del matí, comptant novament amb un d’un dels complexos lúdic-esportius més grans de la comarca amb 6.800 m2 de superfície. Per celebrar la reobertura de l’equipament s’ha organitzat una jornada festiva, el divendres 30 de juny. Els esplais i casals d’estiu de la ciutat, estan convidats.

Hi actuarà a la festa els SP3, el grup musical del Super 3, entre les 11 del matí i les 12.30 h. del migdia. A 2/4 de 5 de la tarda hi haurà classe d’aquazumba i una mica més tard, cap a 2/4 de 6, classe d’aquadynamic. Totes dues coordinades per les Piscines Municipals Joan Serra. A més, al vespre, a partir de les 19.30 h, s’ha previst l’actuació del grup sabadellenc Soulament Soul. En aquesta franja horària l’accés serà gratuït i es permetrà el bany fins a 2/4 de 10 de la nit.

La tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha explicat avui, durant la presentació de la temporada que "la reobertura de la Bassa es mereix una celebració, perquè és un equipament de ciutat i un pol d’atracció de visitants de fora de Sabadell. Reobrim i encetem un nou cicle d’aquest equipament, important pel lleure de la nostra població i una atracció turística”.

Activitats Físiques

D’altra banda, la temporada d’estiu 2017 ofereix, per segon any consecutiu, la possibilitat de fer activitats físiques per a adults durant 5 setmanes. L’objectiu és donar continuïtat en la pràctica esportiva als usuaris del programa d’Activitats Físiques per a Adults de la temporada d’hivern i als usuaris nous que vulguin ocupar part del seu temps d’oci fent esport. Es podrà fer: gimnàstica de manteniment, pilates, tonificació, sumba i aeri-sumba i hipopressius i, enguany, s’han inscrit un total de 151 persones.

Aquest any també repetirà l’ENJOGASSA’T, que en la seva primera edició va comptar amb un total de 4.182 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys de 42 entitats diferents de la ciutat. Aquest any, l’ENJOGASSA’T es durà a terme entre el 27 de juny i el 14 de juliol, com una de les propostes a les quals podran optar els Casals i Esplais de la ciutat.