PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

17
Octubre
2019

Les fonts de plaça de Catalunya i de la Concòrdia s’il·luminaran de rosa amb motiu del Dia Internacional contra el càncer de mama

Pel mateix motiu, la llaçada rosa penjarà de l’Ajuntament aquest cap de setmana

Les fonts de plaça de Catalunya i de la Concòrdia s’il·luminaran de rosa amb motiu del Dia Internacional contra el càncer de mama

La celebració, el dissabte 19 d’octubre, del Dia Internacional contra el càncer de mama comptarà aquest any amb diverses activitats d’informació i sensibilització. També, però, tindrà una visibilització simbòlica, a petició de les entitats que treballen en l’àmbit, amb la il·luminació de rosa de les fonts de les places de Catalunya i de la Concòrdia o la llaçada rosa que penjarà al balcó de l’Ajuntament de la plaça del Doctor Robert.

Aquesta acció, aprovada per la Junta de Portaveus del 26 de setembre de 2019, es farà durant els dies que hi hagi organitzades les diverses activitats commemoratives, que seran del 18 al 21 d’octubre.

Les activitats amb motiu d’aquest dia internacional compten aquest any amb la celebració de la primera edició de l’AMOH Day, promoguda a Sabadell per AMOH (Associació de Càncer de Mama i Ovari Hereditari). Inclou un seguit d’activitats informatives i lúdiques que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i el Parc Taulí Hospital Universitari, la Generalitat de Catalunya, TUS, Ràdio Sabadell i l’associació WeRun.

L’edició s’ha plantejat com un esdeveniment de dos dies: el dissabte 19 a les 9.30 h hi haurà una Jornada al Casal Pere Quart amb oncòlegs i metges on es parlarà dels últims avenços en el càncer de mama. El mateix dia, a les 18 h, al Centre Cívic de Sant Oleguer, hi haurà un espectacle familiar amb la companyia Petit Món. I durant tot el dia, al parc de Catalunya s’hi instal·larà una Fan Zone amb activitats lúdiques gratuïtes. Així mateix, el diumenge 20, també al parc de Catalunya, tindrà lloc la I Carrera AMOH Day, consitent en una cursa d’obstacles. Tots els beneficis recaptats es dedicaran a projectes de recerca mèdica.

Així mateix, del 19 al 21 d’octubre la ciutadania es podrà acostar als punts informatius de:

  • ONCOVIDA: 19 d’octubre, c. de Sant Antoni M. Claret (Colonial), de 9 a 20 h
  • AECC: 19 d’octubre, passeig de la Plaça Major, de 10 a 20 h
  • ONCOLLIGA: 20 d’octubre, c. d'en Font, 25, de 10 a 14 h
  • AMOH:  dilluns 21 d’octubre a la plaça del Pi i a la plaça de l’Imperial, de 9 a 20 h