PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

18
Juny
2020

Les instal·lacions esportives municipals recuperen l’activitat progressivament adaptant-se a la “nova normalitat”

Les instal·lacions esportives municipals recuperen l’activitat progressivament adaptant-se a la “nova normalitat”

L’activitat a les instal·lacions esportives municipals s’anirà recuperant de forma gradual, a partir de dilluns 22, un cop aixecat l’Estat d’alarma declarat per la pandèmia de coronavirus. La transició a la “nova normalitat” serà de forma progressiva i adaptant el funcionament de les instal·lacions per garantir la preservació de la salut de les persones.

L’obertura de les instal·lacions esportives es caracteritzarà, per tant, pel compliment de mesures preventives, fonamentades sobretot en la garantia del distanciament social, d’1,5 metres i les normes d’higiene personal. Això comportarà la limitació i control de l’aforament,  que variarà en funció dels espais esportius que s’utilitzin, i l’ús per torns segons els horaris establerts.

L’activitat esportiva permesa serà principalment entrenaments, tecnificacions o campus i casals esportius. El servei municipal d’Esports està a disposició de les entitats i clubs per proporcionar tota la informació necessària relacionada amb la petició i utilització dels equipaments.

A partir del dilluns 22 de juny els pavellons esportius municipals, el complex esportiu d’Olímpia, els camps de futbol, el Gimnàs Municipal i les Piscines Municipals Joan Serra tornaran a estar en funcionament. S’uneixen així al Complex Esportiu de Sant Oleguer, obert des del passat 1 de juny i amb un funcionament que ja segueix les normes d’ús d’adaptació: aforament limitat, manteniment de distància social i compliment de normes d’higiene.

Piscines al juliol

D’altra banda, tal i com ja es va anunciar, la temporada d’estiu a les piscines municipals començarà el 6 de juliol, amb l’obertura de la Bassa i les piscines de Campoamor, Can Marcet i Olímpia. En el cas de la Bassa, la temporada acabarà el 30 d’agost; Olímpia i Campoamor romandran obertes fins al 13 de setembre i Can Marcet fins al dia 4. Pel que fa a la piscina de Ca n’Oriac, entrarà en funcionament en funció de l’evolució de les obres de millora que s’han reprès i que es van haver d’interrompre a causa de l’Estat d’alarma. 

L’aforament serà limitat. La Bassa podrà acollir un màxim de 1.000 banyistes alhora i les piscines, un màxim de 200 cadascuna. S’han establert 2 torns per dia: un de matí, de 09.30 a 14 h, i un de tarda, de 15.30 a 20 h. Així es podrà netejar i desinfectar les instal•lacions entre torn i torn.

Per accedir-hi caldrà comprar les entrades de manera anticipada, preferentment per Internet, tot i que també es podran comprar a les piscines de 18 a 20 h i sempre per a dies posteriors. Les entrades dels infants de 0 a 3 anys, tot i ser gratuïtes, també caldrà reservar-les.  Aquest sistema redueix cues d’accés, afavoreix la no manipulació o intercanvi de diners i es millora el control de l’aforament.