PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

15
Juliol
2014

Les obres de millora al Camp de Futbol de Can Puiggener, que inclouran la col·locació de gespa artificial, avancen a bon ritme

Els treballs al camp municipal de Can Puiggener s’emmarquen en un projecte més ampli que inclou la remodelació d’un total de 4 camps de la ciutat

Els treballs per millorar el Camp de Futbol de Can Puiggener van cobrint etapes. Les obres, que comportaran la col·locació de gespa artificial a l’equipament municipal, entre altres actuacions, es troben ara com ara en la fase de preparació per poder col·locar la gespa. Aquest matí han visitat el camp l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, i el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, acompanyats per representants de la Junta Directiva del CD Llano Sabadell, entre els quals el tresorer, Juan Manuel Juárez. És previst que les obres estiguin acabades perquè el Llano pugui començar la temporada 2014-2015 en el seu equipament de referència.

L’alcalde, Joan Carles Sánchez, ha valorat molt positivament els treballs, afirmant que

aquest projecte em fa una especial il·lusió pel que significa per aquest barri, que compta amb unes característiques d’ubicació, topografia i condicions socioeconòmiques determinades.

En aquest sentit, Sánchez ha recordat que la inversió al camp se suma a altres actuacions que s’han portat a terme els darrers anys a la zona i ha destacat que

la millora d’aquesta instal·lació esportiva acabarà revertint en la millora del barri i de la ciutat. Amb accions com aquesta col·laborem amb les entitats i garantim la qualitat del conjunt d’equipaments del territori.

Per la seva part, el tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha explicat que

el calendari previst s’està complint sense que es produeixin retards significatius. Ara s’està estabilitzant el terreny i aviat es podrà començar a col·locar la gespa. Aquest és un camp relativament nou. L’entorn i les instal·lacions estaven en condicions satisfactòries i la col·locació de la gespa artificial serà la cirereta per arrodonir aquest equipament.

Juan Manuel Juárez, secretari i tresorer del CD Llano Sabadell, ha comentat que

estem molt contents. El canvi significarà una millora per a la nostra entitat i facilitarà la participació del barri.

Els treballs al camp municipal de Can Puiggener s’emmarquen en un projecte més ampli que inclou la remodelació d’un total de 4 camps de la ciutat. Fins ara ja s’han portat a terme les millores, inclosa la instal·lació de gespa artificial, als camps de la Roureda i de Torre-romeu. Actualment s’està treballant a l’equipament de Can Puiggener i s’estan fent les gestions perquè les obres al camp de la Plana del Pintor - Can Deu puguin començar al més aviat possible. El global de l’actuació comportarà una inversió propera a l’1,8 milions d’euros, finançats mitjançant una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Pel que fa a l’estat concret dels treballs al camp de Can Puiggener, fins ara s’han fet les demolicions de baranes i equipament esportiu, així com el moviments de terres, anivellacions i estabilització del terreny de base. Ara s'estan començant a col·locar les canalitzacions de recollida d'aigües, les instal·lacions de reg i la capa de subbase, per després poder començar a estendre la gespa artificial. El cost de la intervenció a Can Puiggener serà de gairebé 464.000 euros.

Amb els projectes de millora s’unificaran les dimensions de tots els equipaments, que disposaran de camps de 100 x 60 metres. Així mateix, i juntament amb la instal·lació de la gespa, es millora el tancament del perímetre dels camps i es col·loquen nous para-pilotes. També es millora la il·luminació dels equipaments i l’entorn dels terrenys de joc.

Amb aquestes actuacions, es dóna continuïtat a l’important procés de renovació del conjunt de camps de futbol de Sabadell que s’ha potenciat els últims anys. S’han renovat els camps de futbol de Ca n’Oriac, la Creu, Sant Oleguer, l'Olímpia o Can Rull, per posar només alguns exemples. També s’ha transfor­mat completament el complex d’Arraona-Merinals.

Categories Esports, Urbanisme i Habitatge Tags Camp de Futbol de Can Puiggener, esports, futbol, urbanisme