PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

08
Setembre
2023

Les Piscines Municipals Joan Serra organitzen un “Bany de Gong”, al Centre Cívic de Sant Oleguer

Les Piscines Municipals Joan Serra organitzen un “Bany de Gong”, al Centre Cívic de Sant Oleguer

Les Piscines Municipals Joan Serra han organitzat una sessió de so, un Bany de Gong, el proper 25 de setembre, a partir de les 19 h, a l’auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer. L’activitat, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Sant Oleguer, estarà dirigida pel musicoterapeuta expert en ioga i gong Vikrampal Singh.

La curació a través del so és una de les formes més antigues utilitzades per l’ésser humà. Els banys de so han evolucionat a partir d’aquest coneixement i pràctica cap a una àmplia varietat de tècniques, una de les quals incorpora el gong com a instrument de producció de tons i vibració.

En el camp de la musicoteràpia, el bany de Gong, mitjançant la vibració i la freqüència sonora del gong i altres instruments, ajuda a reduir el nivell d’estrès, alliberar tensions, dormir millor, i crear una atmosfera de benestar, per millorar la salut.

Vikrampal Singh és Musicoterapeuta (UAM), Mentor, professor internacional de Kundalini Ioga (2012) Nivell 2 KRI (2019) i Gong (2013), en la seva trajectòria ha format més de 1.111 alumnes a 10 països, Sungazing (Ioga Solar segons Hira Ratan Manek), Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, exprofessor de la Universitat Pontifícia de Comillas (1990-2014), format en Desenvolupament Personal i Teràpia Sistèmica, Triformació Social i Antroposofia. Voluntari en unitat de Pal·liatius a Fundació San José (2016-2020).

El cost de la sessió és de 25 € amb un 20% de descompte pels socis de les Piscines Municipals Joan Serra. Les places estan limitades a 70 participants. Podeu inscriure-us a aquest enllaç: fasplatform.com/sabadell/activities-registration/

Categories Cultura i esport, Esports Tags Bany de Gong, Centre Cívic de Sant Oleguer, centres cívics, Piscines municipals Joan Serra