PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

25
Octubre
2023

Més de 200 esportistes de 37 països participen a una nova edició del Trofeu Internacional d’Esgrima de Sabadell

Els dies 28 i 29 d’octubre, al Pavelló Municipal d’Esports

Més de 200 esportistes de 37 països participen a una nova edició del Trofeu Internacional d’Esgrima de Sabadell

El Pavelló Municipal d’Esports acollirà el proper cap de setmana, 28 i 29 d’octubre, una nova edició del Trofeu Internacional d’Esgrima, que es divideix en dues proves diferenciades però amb la modalitat de floret com a protagonista. D’una banda, dissabte tindrà lloc la Copa del Món Satèl·lit i, diumenge, l’Open Internacional, ambdues competicions en categoria absoluta. Es preveu una participació superior als 200 tiradors i tiradores.

El trofeu donarà la possibilitat de poder veure els millors esgrimistes en la modalitat de floret,  masculina i femenina. Concretament, dissabte, el pavelló acollirà, a partir de les 9 del matí, la prova puntuable per a la Copa del  Món Satèl·lit de la Federació Internacional d’Esgrima. L’endemà, també des de les 9 del matí, tindrà lloc l’Open Internacional. En total, més de 200 esportistes provinents de 37 països. La competició forma part del Rànquing Estatal, amb inscripció oberta a tiradors i tiradores internacionals.

La prova comptarà amb participació sabadellenca, del Club d'Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms: Joan Ferrers, Erik Fernández, Arnau Gumà, Hèctor Romero, Alex Uría, Marc Seriola i Arnau Gásquez. Cal destacar també la presència del madrileny Carlos Llavador, el número 17 en el rànquing internacional i Julia Walczyk-Klimaszyk, floretista polonesa número 9 mundial.

Aquest esdeveniment l’organitza conjuntament la Federació Catalana d’Esgrima, el Club d’Esgrima Sabadell – Jaume Viladoms i la Real Federación Española de Esgrima, amb el suport de l'Ajuntament de Sabadell, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Més informació: 

Categories Esports Tags esgrima, esports, Trofeu Internacional d’Esgrima