PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

02
Març
2016

Més de 360 corredors participaran en la Cinquena Cursa del Rodal de Sabadell

 

El proper diumenge, 6 de març, a partir de les 10 del matí, tindrà lloc la Cinquena Cursa del Rodal de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell.

La cursa començarà a les 10 del matí a les pistes d’Atletisme Josep Molins per continuar pel Parc fluvial del riu Ripoll i enfilar-se fins al bosc de Togores, passar pel camí Ral, la Torre del Canonge i endinsant-se de nou per la llera del riu Ripoll. Després continuarà fins a la línia d’arribada instal·lada, també, dins les pistes d’Atletisme municipals Josep Molins. La distància total a recórrer és de 15,3 km.

L’edició de l’any passat es va haver de suspendre a causa dels danys que va patir el Rodal fruit de les ventades del mes desembre.

A hores d’ara el ritme de les inscripcions és molt alt i ja són 360 inscrits, però encara es podem formalitzar les inscripcions a través de http://www.sabadellrunseries.com fins divendres dia 4 a les 14 hores i les habituals inscripcions del mateix diumenge de la cursa.

Cal recordar, a més, que la Cursa del Rodal és una de les quals puntuen per les Gálvez Sabadell Run Series2016,un circuit que engloba totes les curses que es fan a la nostra ciutat.