PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

21
Juny
2022

Més de 700 alumnes de primària han participat en el programa per aprendre a nedar Els Primers a l’Aigua

Més de 700 alumnes de primària han participat en el programa per aprendre a nedar Els Primers a l’Aigua

Els més de 700 alumnes de primer de primària dels 22 centres docents de Sabadell participants al Programa Primers a l’aigua, van fer la setmana passada la darrera sessió del programa.

En aquesta edició s’han dut a terme un total de 30 sessions, les quals han estat repartides durant tot el calendari escolar. El programa ha tingut lloc a les instal·lacions esportives del Club Natació Sabadell Montcada i Can Llong, i les piscines Municipals Joan Serra.

L’objectiu principal del projecte és que aquests nens i nenes aprenguin a nedar. Altres finalitats per les quals s’hi ha treballat han estat familiaritzar els alumnes i millorar la seva autonomia en el medi aquàtic; desenvolupar les habilitats motrius bàsiques; adquirir hàbits saludables, socials i higiènics, i fomentar l’aprenentatge dins del medi aquàtic.

La darrera sessió del curs va tenint un component més lúdic de l’habitual. S’hi van fer diferents jocs i formes jugades on els participants van poder demostrar tots els aprenentatges assolits durant el curs, i on les famílies, a més, han pogut constatar la seva evolució.

Tots els centres docents han rebut, en finalitzar el programa, un informe de valoració amb els aprenentatges de cadascun dels alumnes. La gran majoria de nens i nenes han assolit l’objectiu principal del programa: aprendre a nedar.

Els Primers a l’Aigua tornarà a posar-se en marxa amb l’inici del proper curs escolar, amb la participació de les mateixes escoles, i amb una previsió de participació similar.

Categories Esports Tags Els primers a l'aigua, Esports, natació