PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

06
Juliol
2022

Nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple aquest diumenge

Les piscines de Sabadell se sumen un any més a la campanya de la Fundació Esclerosi Múltiple

Nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple aquest diumenge

L’Ajuntament de Sabadell s’adhereix a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, el diumenge 10 de juliol, a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. S’hi han organitzat activitats relacionades a diferents piscines de la ciutat: la Bassa, les piscines municipals Joan Serra, el Club de Tennis, el Cercle Sabadellès i el Club Natació Sabadell.

La Bassa

A la Bassa es muntarà un espai promocional per vendre productes (tovalloles, samarretes, gorres) des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia. Els diners que es recullin es donaran a la FEM. Durant tot el matí es farà promoció de la campanya i s’animarà la gent a nedar en solidaritat amb la Fundació. A les 12, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, acompanyada de membres del consistori, visitaran la Bassa i convidaran a tothom a fer un salt simbòlic a la piscina en favor de la campanya.

Piscines Municipals Joan Serra

Les PM Joan Serra s’han adherit a la campanya com cada any i posaran a la venda productes de la campanya Mulla’t. Els usuaris podran nedar i sumar metres per l'esclerosi. A les 12 del migdia es proposarà un salt per l'esclerosi a la piscina petita.

Cercle Sabadellès 1856

Entre les 10 i les 18 hores es reservarà una part de la piscina exterior per als socis i sòcies que vulguin col·laborar fent metres nedant. Durant les setmanes prèvies, s’està fet venda de productes de la campanya així com difusió a través de les xarxes socials i canals de comunicació del club.

Club de Tennis Sabadell

L’entitat tindrà un espai dedicat a la venda dels productes de la campanya per a la recaptació de fons, on també es podran fer donatius. Per tal d’adaptar la campanya a les particularitats de l’entitat, es donarà 0,50 € per cada ace dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada.

Club Natació Sabadell

Al centre del Carrer Montcada i de 10 a 17 hores, els socis i les sòcies podran fer les seves aportacions a la recepció de l’equipament. D'altra banda, només en aquesta franja es permetran entrades puntuals i els 15€ de cada entrada es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Categories Esports, Salut Tags Esports, Mulla't, Salut