PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

27
Setembre
2021

Relació de finalistes a la millor entitat i esportista del 2019 i 2020

L’acte de reconeixement a entitats i esportistes finalistes tindrà lloc el dimecres 29 de setembre, a les set de la tarda, al Teatre Principal

Relació de finalistes a la millor entitat i esportista del 2019 i 2020

Els membres del jurat de la 67a Festa de l’Esport ja han escollit els finalistes al millor esportista i entitat de la ciutat, després de diverses reunions en les quals s’ha deliberat sobre els 57 historials presentats, 21 d’entitats i 36 d’esportistes. Aquests premiats rebran un reconeixement el proper dimecres 29 de setembre, a les set de la tarda, al saló gran del Teatre Principal.

Les entitats finalistes escollides són les següents: Joventut Atlètica Sabadell; Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms; Centre d’Esports Sabadell FC; Club Gimnàstic Catalunya; OAR Gràcia Sabadell; Motor Club Sabadell; Unió Excursionista de Sabadell; Club Triatló Sabadell; Cercle Sabadellès 1856 i Club Tennis Sabadell.

I els esportistes finalistes són: Ona Carbonell (Natació Artística); Laura Ester (Waterpolo); Maica Garcia (Waterpolo); Aleix Gómez (Handbol); Óscar Salguero (Natació Adaptada); Emma Garcia (Natació Artística); Javier Pérez (Culturisme); Francisco Martínez (Tir Olímpic); Laura Payà (Triatló), i Anna Pons (Gimnàstica Artística)

En el transcurs d’aquest acte, previ a la celebració de la Festa, es farà també un reconeixement al suport dels patrocinadors -Banc Sabadell, el Corte Inglés i PlayOff- així com dels col·laboradors, Abant  i Diputació de Barcelona

 Valoració de dues temporades

La suspensió de la Festa de l’Esport l’any passat, a conseqüència de la pandèmia, va fer que el Jurat valorés els historials d’esportistes i entitats de la temporada 2019 i 2020. Aquest fet no havia passat mai, ja que en l’elecció d’esportista i entitats més destacades sempre s’havia valorat l’any anterior (a excepció de tres vegades, quan es va valorar per temporada: 87/88, 88/89 i 89/90).

Amb el parèntesi dels anys 1951 i 1952, aquesta efemèride s’ha celebrat ininterrompudament des de l’any 1950. Els darrers premiats van ser la waterpolista del CN Sabadell Maica García i el Club de Tennis Sabadell.

La Festa torna al Principal

 Després de la suspensió dels actes del 2020, la Festa de l’Esport torna a celebrar-se, i serà al Teatre Principal, com ja és habitual en els darrers anys. La 67a edició de la festa tindrà lloc el dijous 7 d’octubre, a partir de les 19:30 h. A més de conèixer l’esportista i entitat més destacada, s’atorgaran els següents guardons:

 • Premi el Corte Inglés a la Promoció de l’esport. Les entitats finalistes, de les quals s’escolliran a tres, són: Societat Coral Colon; AE Can Deu; FS Amics del Pou Nou Escorial; CFU Can Rull Rómulo Tronchoni; Club Esportiu Escola Pia; Creu Alta Sabadell Bàsquet; Grups Arrahona Futbol Sala; Escola de Futbol de Sabadell; Fundació Sant Nicolau; Falcons Sabadell Associació Esportiva.
 • XXXIII Premi Joaquim Gorgori, al fotògraf Lluís Franco.
 • Premi a la Projecció Esportiva als esportistes: Nona Pérez; Pol Yagües; Carla Domínguez; Clara Correro; Claudia Carlota i Paula Mallado.
 • Premi a la Promoció de l’esport per a discapacitats psíquics a l’esportista Antonio Armengol.
 • Premi a la dedicació al món de l’esport a Montserrat Avellaneda; Carles Ruiz i Carme Martínez.
 • Premi a l’esdeveniment esportiu per al Club Esgrima Sabadell Jaume Viladoms, organitzador de la Copa del Món Júnior d’Esgrima.
 • Premi Integració Social per mitjà de l’esport a la Ludoteca Margarida Bedós.
 • Premi a la tasca arbitral a Carles Calderiña (futbol).
 • Premi als centres escolars: Col·legi Escola Pia, AEE Institut Les Termes, Ampa Escola Concòrdia, Ampa Institut Ferran Casablancas i Ampa Escola Joanot Alisanda
 • Premi a la coordinació de l’esport escolar per a Esther Colldeforns (Escola Miquel Martí i Pol)
 • Aniversaris 2020: 50 anys de la Unió Excursionista de Sabadell

I com ja és habitual dels del 1993, la festa retrà un homenatge especial al Club Natació Sabadell per la seva trajectòria que l’ha portat a ser un dels clubs més destacats de Catalunya, de l’Estat i fins i tot a escala internacional.

L’acte es desenvoluparà amb les mesures de seguretat per la salut establertes actualment, tals com aforament limitat, mascareta obligatòria i distanciament mínim, entre altres.

Més informació

Categories Cultura i esport, Esports Tags Festa Esport