PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

23
Desembre
2016

S’estrena el nou paviment de l’Estadi d'Atletisme Josep Molins

Coincidint amb la Cursa del riu Ripoll

L’Estadi d’Atletisme de l’Estadi Josep Molins, al Complex Esportiu de Sant Oleguer, estrenarà el nou paviment de la pista, coincidint amb la Cursa del Ripoll, el proper dilluns 26 de desembre. Amb sortida i arribada a la pista.

La cursa començarà a les 11 del matí, amb un recorregut d’anada i tornada paral·lel al curs del riu Ripoll de 9,2 km. L’activitat l’organitza la Joventut Atlètica de Sabadell (JAS), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, Sabadell Atletisme, Intersport Molins i el Club Natació Sabadell.

L’acte oficial d’inauguració de la pista començarà a les 10.30 h, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, la regidora d’Esports, Marisol Martínez, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, i Xavier Andreu, director de Comunicació i Relacions Externes de la Secretaria General de l'Esport

Paviment renovat

El nou paviment de l’Estadi Josep Molins és un material especial per practicar atletisme, fet amb poliuretà de dos components i granulat de cautxú sintètic. Els treballs, que es van iniciar el passat mes de setembre, han tingut un cost de 387.605.46 euros, provinents d’una subvenció del programa Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat, de la Diputació de Barcelona.

Més de 40 anys d’història

L'Estadi Municipal d'Atletisme té més de 40 anys d’història: es va inaugurar el 8 de juliol del 1961. Les pistes d'atletisme van ser durant molts anys una de les millors de Catalunya. La pista era de cendra, el paviment normal d'aquella època. Des que es va inaugurar, va acollir competicions de nivell, com campionats provincials i alguna trobada internacional. També va ser el primer escenari del Cros de Sant Sebastià.

La darrera actuació per millorar l’espai es va fer l’any 2003 i va consistir en la construcció d’un edifici d’espais complementaris i la substitució del paviment sintètic de la pista. També es va millorar l’espai interior de gespa, la zona de llançaments i concursos i la graderia.

Categories Cultura i esport, Esports Tags esports, urbanisme