PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

 

23
Mai
2022

S’obre la preinscripció al cursos de natació i a les activitats d’estiu

Ja es poden fer telemàticament fins al 10 de juny

S’obre la preinscripció al cursos de natació i a les activitats d’estiu

L’Ajuntament de Sabadell ha obert el període de preinscripcions a les activitats del programa esportiu d’estiu i de lleure de Sabadell, concretament, dels cursos de natació i de les activitats esportives per a adults. El termini finalitza el 10 de juny. Es recomana  fer-ho  de forma telemàtica, tot i que a partir del 7 de juny es podrà fer també presencialment.

Les preinscripcions en línia tenen l’objectiu de facilitar el tràmit a la ciutadania, fent-lo més còmode i evitant els desplaçaments. Tot i així, qui vulgui fer-la de manera presencial podrà fer-ho a partir del 7 de juny tant a les oficines d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia com a les piscines municipals de Cal Marcet, Campoamor i Olímpia.

Cursets de natació

 

Les piscines municipals inclouen una oferta d’activitats aquàtiques a l’estiu, ja sigui per aprendre a nedar, per fer perfeccionament o gimnàstica a l’aigua. D’aquesta manera, persones de totes les edats poden gaudir tant de la natació com de les propostes aquàtiques recreatives. Aquest estiu s’ofereixen un total de 298 places.

Els cursets, que començaran el 27 de juny i duraran fins el 22 de juliol, es portaran a terme a les piscines municipals Olímpia, Cal Marcet i Campoamor. Els grups es divideixen per edats i també per nivells (iniciació, intermedi i avançat).

Dins el programa d’adults hi ha una altra activitat, l’Aiguagim a la piscina de Cal Marcet, activitat que combina un treball de condició física a l’aigua amb acompanyament musical i un vessant recreatiu.

Activitats físiques

 

D’altra banda, la temporada d’estiu ofereix la possibilitat de fer activitats físiques per a adults durant 5 setmanes. L’objectiu és donar continuïtat en la pràctica esportiva als usuaris del programa d’Activitats Físiques per a Adults de la temporada d’hivern i als usuaris nous que vulguin ocupar part del seu temps d’oci fent esport.

Es podrà fer: gimnàstica de manteniment, pilates, tonificació, tono-pilates, sumba, ioga, gym música, global training, body-tono i move amb balance. S’hi ofereixen, del 27 de juny al 29 de juliol, un total de 280 places al pavelló de Cal Balsach, pavelló del Sud, al Centre Cívic de Poblenou i al Complex Esportiu Municipal Olímpia.

Les persones interessades es podran preinscriure com a màxim a 1 grup d’activitat. Es farà un sorteig públic de les places disponibles entre els usuaris preinscrits, el 13 de juny, a les 9h a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. La publicació de la llista de les persones admeses es farà el dimecres 15 de juny a les piscines i a les oficines d’atenció ciutadana. També es pot fer la consulta al web http://web.sabadell.cat/esport.

Les persones admeses restaran inscrites directament. Els usuaris no admesos passaran directament a formar part de les llistes d’espera. Un cop passat el sorteig s’obrirà un nou període prorrogat d’inscripció a partir del divendres 17 de juny a les tres piscines i també a les oficines d’atenció ciutadana.

Inscripcions en línia

Més informació