PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

24
Novembre
2021

Sabadell s’afegeix a la promoció del Mundial d’Handbol Femení amb activitats de foment del handbol

Els clubs d’aquest esport organitzen “Handbol al carrer”, dissabte 27 de novembre a la plaça de l’Argub

Sabadell s’afegeix a la promoció del Mundial d’Handbol Femení amb activitats de foment del handbol

Els clubs d’handbol de la ciutat i l’Ajuntament de Sabadell organitzen aquest dissabte 27 de novembre l’activitat “Handbol al Carrer”, a la plaça de l’Argub, amb accions relacionades amb el coneixement d’aquest esport. L’activitat correspon a la iniciativa de la Federació Catalana d’Handbol de donar, d’una banda, visibilitat al Mundial Femení del proper mes de desembre en què la ciutat de Granollers serà la seu principal i, d’altra banda, aprofitar l’esdeveniment per fer promoció d’aquest esport arreu de Catalunya.

Diverses localitats catalanes ja han fet aquesta jornada “Handbol al carrer” en aquestes dates prèvies al Mundial. Els tres clubs de Sabadell (OAR Gràcia, Creu Alta Sabadell Handbol i Balonmano Pau Casals) i l’Ajuntment de Sabadell han sumat forces per tal de que la ciutat també s’hi afegís. També compta amb la col·laboració del Consell Esportiu Sabadell i la Federació Catalana d’Hadbol.

Durant l’acte de presentació de l’activitat, la regidora d’Esports, Laura Reyes ha assenyalat que

“ens afegim a aquesta iniciativa i la veiem com a una oportunitat de donar a conèixer aquest esport i alhora treballar plegats amb les entitats esportives, el Consell Esportiu i la Federació Catalana d’Handbol”.

Les activitats que formen part de l’esdeveniment són:

  • Celebració dels 3 partits de mini-handbol que programi el Consell Esportiu a la pista que se senyalarà a la plaça, a les 10, 11 i 12 h.
  • Activitats lúdiques: circuit de coordinació i punteria, jocs cooperatius i inflable perquè hi puguin participar els nens i les nenes que vinguin a la jornada.
  • Muntatge d’un estand amb informació del Mundial d’Handbol Femení i dels tres clubs de la ciutat.

Categories Esports Tags esports, Mundial d'Handbol Femení