PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

ESPORT

 

16
Agost
2019

Visita a les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal de La Creu

Paral·lelament s'està renovant també la gespa artificial del camp de Ca n’Oriac

Visita a les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal de La Creu

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, l’alcaldessa accidental, Marta Morell, i la regidora d’Esports, Laura Reyes, han visitat avui el camp de futbol de La Creu amb l’objectiu de comprovar com s’estan desenvolupant els treballs de millora que s’estan portant a terme a la instal·lació municipal.

Els treballs consisteixen a renovar-hi la gespa artificial que s’hi va instal·lar l’any 2008. El pressupost d’aquesta actuació és de 123.420 € i es preveu que estigui enllestida cap al 28 d’agost.

Paral·lelament, l’Ajuntament també ha començat a renovar la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ca n’Oriac, gespa que data del 2009. En aquest cas, el pressupost puja a 155.942€ i es preveu que l’actuació s’acabarà cap al 2 de setembre.

Sobre els treballs que s’estan fent a totes dues instal·lacions, Marta Farrés ha comentat que

“Sabadell és una ciutat compromesa amb l’esport i això comporta, entre altres qüestions, que les instal·lacions estiguin en les millors condicions possibles”.

En aquest mateix sentit, Marta Morell ha explicat que

“per fer els treballs s’aprofita el mes d’agost, amb la voluntat que l’afectació a les entitats i clubs que fan ús dels camps sigui la mínima possible”.

Els treballs de millora a les dues instal·lacions formen part dels projectes que es finançaran gràcies a una operació de crèdit amb la Diputació de Barcelona que, després de diferents gestions impulsades i portades a terme pel govern municipal, s’ha pogut desbloquejar i signar recentment.

Renovació periòdica de la gespa

La gespa artificial que s’instal·la en aquests camps té una vida útil que sol durar aproximadament 10 anys, depenent de la quantitat d’hores que es fa servir la instal·lació, d’una banda, i del manteniment que s’hi fa, d’altra banda. La gespa, doncs, necessita una renovació periòdica a fi que estigui en condicions per poder-hi jugar normalment.

El bon funcionament de la instal·lació i del sistema de reg i drenatge ajuden al fet que aquest tipus de gespa estigui en bones condicions durant els anys que està col·locada al camp.

Categories Cultura i esport, Esports Tags camps de futbol, equipaments esportius, esports, futbol, gespa