PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

09
Març
2018

Subvencions per a programes i activitats adreçats a la gent gran de Sabadell

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 3 d’abril

Subvencions per a programes i activitats adreçats a la gent gran de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha obert la convocatòria de subvencions per fomentar, promocionar i abonar la participació de la gent gran; així com donar suport a les associacions i entitats que fomenten i organitzen activitats adreçades a la gent gran dels diferents barris de la ciutat. En total, es destinaran un import total de 38.640 euros.

Es podran subvencionar els projectes i les activitats que fomentin la participació de la gent gran i que desenvolupin actuacions socials formatives, lúdiques i de voluntariat dirigides a la vellesa, amb l’objectiu de potenciar un envelliment actiu i prevenir situacions d’aïllament.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 3 d’abril i entre els requisits que es demanen cal ser entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de prestar serveis o realitzar o promocionar activitats amb finalitats socials. També poden ser beneficiaris de les subvencions les cooperatives o associacions constituïdes per les administracions públiques, sempre que dins dels seus objectius hi hagi finalitats socials.

Les entitats també han d’estar inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes, quan tinguin el seu domicili social a Sabadell. Es pot presentar la sol·licitud si l’entitat es troba en procés d’inscripció, fent constar aquesta circumstància, però en cap cas podrà ser beneficiària de la subvenció si no acredita la inscripció definitiva abans de la resolució de la convocatòria corresponent.

El termini d’execució de les activitats objecte d’aquesta convocatòria de subvencions és de l’1 de gener al 31 de desembre del 2018.

Categories Gent gran Tags entitats, gent gran, subvencions