PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Gener
2014

La Junta de Portaveus aprova una proposició a favor de la derogació de la Llei 14/2010 per la qual es sostrau les pensions dels infants tutelats per la Generalitat

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament ha aprovat una proposició dels grups municipals del PSC i ICV (a proposta de Ciutadans Sabadell)

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament ha aprovat una proposició dels grups municipals del PSC i ICV (a proposta de Ciutadans Sabadell) a favor de la derogació de la Llei 14/2010 per la que es sostrau les pensions dels infants tutelats per la Generalitat. La proposta s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC, PP, ES, ICV i EUiA i el vot en contra de CiU.

El grups signants sol·liciten a l’Ajuntament de Sabadell:

1. Donar suport a la sindicatura en la seva iniciativa des dels grups polítics amb representació a l’Ajuntament de Sabadell que hi han votat a favor, mitjançant el trasllat de la petició de modificar dita Llei a les seves respectives formacions al Parlament amb la finalitat de que aquestes promoguin la seva derogació.

2. Instem en aquesta proposta a deixar sense efecte aquesta instrucció 1/2012, sobre les prestacions i les pensions del sistema de la seguretat social de les quals son beneficiaris els infants i adolescents tutelats per la Generalitat de Catalunya amb efectes des de el dia que es va establir la norma.

3. Instem a abonar als menors que han deixat d’estar tutelats en el període de vigència de la Instrucció 1/2012 les quanties percebudes per la DGAIA en concepte de prestació d’orfenesa i prestació de fill a càrrec de que han estat beneficiaris durant el temps de tutela.

4. Donar trasllat al Departament de Benestar Social i Família, i al Govern de la Generalitat de Catalunya, que prenguin les mesures oportunes per a modificar la Llei 14/2010, de 27 de maig i la disposició addicional setena d’aquesta Llei.

Categories Ajuntament, Infància Tags ajuntament, Generalitat, infants, Junta de Portaveus