PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

Drets Civils i Gènere

07
Novembre
2016

Un còmic repassa els moments més significatius de 600 anys d’història del poble gitano a Catalunya

Es presenta demà a la tarda a la Biblioteca del Nord

Un còmic repassa els moments més significatius de 600 anys d’història del poble gitano a Catalunya

 L’Associació Gitana de Sabadell, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, ha editat el còmic 600 anys del poble gitano a Catalunya, un poble dins d’un país, en el marc de les diferents activitats programades per la Generalitat de Catalunya per commemorar aquesta efemèride.

Categories: Creences, Drets Civils i Gènere

19
Octubre
2016

Sabadell acull aquest cap de setmana la segona edició de la festa Mescla’t

Amb l’objectiu d’impulsar-nos com a persones més solidàries, més diverses i més lliures

rpmesclat19Amb l’objectiu d’impulsar-nos com a persones més solidàries, més diverses i més lliures,Sabadell acollirà els dies 21 i 22 d'octubre, la segona edició del Programa Mescla’t a la plaça del Doctor Robert, organitzada conjuntament amb les entitats i la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania.

Categories: Gènere, feminismes, LGBTI, Nova Ciutadania, Drets Civils i Gènere

19
Octubre
2016

Més de 40 joves d’arreu l’estat participen a Sabadell a la primera Trobada de Joves Antirumors

L’objectiu és treballar contra les falses creences i els rumors sobre i els rumors sobre les persones immigrants

Els propers dies 21, 22 i 23 d’octubre, prop d’una quarantena de joves d’entre 15 i 18 anys es reuniran a l’Alberg del Molí de Sant Oleguer per participar a la primera Trobada de Joves Antirumors d’Espanya. La trobada, impulsada per las àrees responsables d’immigració, convivència i interculturalitat de les ciutats de Barcelona, Sabadell, Cabildo de Tenerife, Bilbao i Getxo, té l’objectiu d’enfortir l’acció juvenil d’àmbit municipal per lluitar per una convivència lliure de falses creences, ja que dificulten la cohesió social, la integració i l’enriquiment de les societats diverses.

Categories: Creences, Drets Civils i Gènere

12
Octubre
2016

Estrena del documental Astral, de Jordi Évole, sobre el rescat de refugiats a la Mediterrània, el divendres 14 a l’Imperial

Sabadell serà una de les 100 ciutats d’arreu l’estat on es projectarà el documental, abans d’emetre’l per televisió

astralEl Cine Imperial de Sabadell serà una de les cent sales d’arreu l’estat on s’estrenarà el documental Astral, del periodista Jordi Évole i el seu equip del programa de televisió "Salvados", el proper divendres 14 d’octubre, a les 19.15 h. Després de la projecció tindrà lloc al mateix cinema una xerrada col·loqui entre representants municipals, de l'ONG Proactiva Open Arms i de la Plataforma de suport a les persones refugiades de Sabadell.

El col·loqui tindrà lloc a les 9 del vespre, després de la projecció, i abordarà la crisi de les persones refugiades que intenten arribar a Europa fugint dels conflictes que viuen els seus països d’origen i on la Mediterrània esdevé la principal porta d’entrada. També es repassarà la tasca en suport a aquestes persones que es fa des de l’àmbit local, tant des del municipi com per part de la Plataforma.

Categories: Cooperació, Cinema, Drets Civils i Gènere

07
Octubre
2016

Sabadell serà la seu de la I Trobada de Joves antirumors que es celebrarà aquest mes d’octubre

Els dies 21, 22 i 23 d’octubre

 tenerife7Sabadell acollirà els dies 21, 22 i 23 d’octubre la I Trobada de Joves Antirumors, amb l’objectiu d’enfortir la participació dels joves en les diferents estratègies i activitats antirumors que es porten a terme en els diferents municipis participants. Es preveu l’assistència 35 joves, aproximadament, acompanyats de diversos monitors procedents de Bilbao, Getxo, Tenerife, Barcelona i Sabadell.

Categories: Creences, Drets Civils i Gènere

<<  48 49 50 51 52 [5354 55 56 57  >>