PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

Drets Civils i Gènere

31
Octubre
2014

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat una proposició amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Adhesió al manifest consensuat per totes les institucions supramunicipals i per la Taula d'Entitats d'Igualtat de Gènere

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest matí una proposició amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.  El text, proposat per l’alcaldia, s’ha aprovat per unanimitat.

Categories: Ajuntament, Gènere, feminismes, LGBTI, Govern, Drets Civils i Gènere

21
Octubre
2014

L’Ajuntament impulsarà una ordenança municipal que permeti actuar en casos de simbologia nazi o discriminatòria

Tolerància zero davant qualsevol acte o incitació a la discriminació

Davant la inquietud generada els darrers dies per l’exhibició de simbologia nazi en un balcó de la ciutat, avui el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, ha reafirmat, en nom de l’Ajuntament, “el compromís de Sabadell de tolerància zero amb aquests tipus de situacions, que no tenen cabuda en una societat democràtica. Per això estem utilitzant tots els instruments legals al nostre abast per evitar que es produeixin”.

Categories: Drets Civils i Gènere

20
Octubre
2014

L'Ajuntament de Sabadell donarà comptes a la Comissió de la Convivència sobre el fet de l'exhibició de simbologia nazi per part d'un ciutadà aquest cap de setmana

Arran de diverses denúncies ciutadanes

Davant el fet ocorregut aquest cap de setmana en un domicili de la ciutat, en el qual un ciutadà va penjar simbologia nazi, arran de diverses denúncies ciutadanes el passat dissabte al matí, la Policia Municipal es va personar al domicili de la persona que havia penjat una bandera exhibint simbologia nazi al seu balcó amb l’objectiu d’advertir-li que la seva acció es podia interpretar com una incitació a la violència. Després de dialogar amb ell perquè despengés la bandera la persona en qüestió es va negar a retirar-la. Així, la Policia Municipal va traslladar les diligències als Jutjats de Sabadell i va traslladar-les al cos de Mossos d'Esquadra i a la Fiscalia contra els delictes d'Odi. Actualment s’està a l’espera de resposta, atès que està pendent la tramitació judicial del cas.

Categories: Drets Civils i Gènere

17
Octubre
2014

L’Ajuntament rep a la Junta de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell

Amb l'objectiu de presentar el programa d’activitats de la commemoració del 125è aniversari de l’Església Evangèlica

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut, aquest migdia,  a la Junta de la Primera Església Evangèlica Baptista de Sabadell encapçalada per Francisco Asenjo. L’acte l’ha presidit l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, acompanyat del regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné.

Categories: Creences, Drets Civils i Gènere

01
Octubre
2014

El Memorial Àlex Seglers guardona Miguel Àngel Aguilar i l’Associació Àkan en la seva tercera edició

El Memorial és un reconeixement a persones i entitats que treballen per a la cohesió social a partir dels valors de la convivència.

Aquesta tarda s’ha celebrat l’acte de lliurament del III Memorial Àlex Seglers. L’acte, que ha tingut lloc a la Casa Duran, ha reconegut la tasca portada a terme pel coordinador del Servei de Delictes d’Odi i Discriminació de la Fiscalia Provincial de Barcelona, Miguel Àngel Aguilar, i l’Associació Ákan. El Memorial és un reconeixement a persones i entitats que treballen per a la cohesió social a partir dels valors de la convivència.

Categories: Creences, Drets Civils i Gènere

<<  54 55 56 57 58 [5960 61 62 63  >>