PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

DRETS CIVILS

 

 

27
Juny
2018

Una manifestació i una trobada ciutadana conformaran l’acte central del Dia de l’Orgull LGTBI

Dijous 28 de juny a partir de les 18:30 h

Una manifestació i una trobada ciutadana conformaran l’acte central del Dia de l’Orgull LGTBI
Un dels nous bancs pintats amb la bandera irisada, al costat del Centre Cívic de Can Rull

Demà dijous, 28 de juny, i coincidint amb el Dia de l’Orgull LGTBI, es celebrarà l’acte central de commemoració d’aquesta jornada internacional. L’activitat, que s’emmarca en el programa “Ventilem Armaris, Sabadell amb els drets de lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersex”, començarà a les 18.30 h amb una manifestació a la plaça de l’Àngel, que arribarà fins a la plaça de la Creu Alta.

A les 7, a la mateixa plaça de la Creu Alta, tindrà lloc una trobada ciutadana, que inclourà una lectura de textos a càrrec de Ca l’Enredus, Arran i Justa Revolta i una acció conjunta amb totes aquelles persones que hi vulguin participar.

Els actes formen part del programa Ventilem armaris, impulsat per l’Ajuntament i les entitats de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI per commemorar conjuntament el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia, que es celebra arreu el 17 de maig, i del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Amb les activitats, que s’estan celebrant entre maig i juny, es vol promoure la igualtat i la dignitat de les persones, tot evitant discriminacions i violències i defensant la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.  

Dos nous bancs amb la bandera irisada

Entre les diferents accions, ahir dimarts, 26 de juny, es van pintar amb la bandera irisada dos bancs situats entre l’accés al Centre Cívic de Can Rull i la plaça de Benjamin Garcia. L’activitat està impulsada per l’Espai Jove del barri.

Els dos nous bancs se sumaran al que es va pintar fa uns dies a Can Deu, en una acció organitzada per l’Espai Jove Doctor Plans (a Can Deu) i al banc que al maig es va pintar amb els colors de la bandera trans al passeig de la plaça Major. 

Categories Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere Tags Dia Internacional de l'orgull LGTBI