PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

12
abril
2017

Actuacions de millora a la plaça del Pla de l’Amor per afavorir el lleure actiu

Per transformar-la en un espai més atractiu per al lleure actiu del conjunt de la ciutadania

L’Ajuntament de Sabadell realitzarà diverses actuacions a la plaça del Pla de l’Amor, al barri dels Merinals, per transformar-la en un espai més atractiu per al lleure actiu del conjunt de la ciutadania, sobretot dels infants i joves. Amb les accions previstes s’afavorirà l’ús d’aquest espai com a punt de trobada i convivència i es fomentaran uns estils de vida més saludables, fugint del sedentarisme.

Aquest és un dels factors, juntament amb l’alimentació, estretament relacionats amb el sobrepès i l’obesitat infantil. L’actuació a la plaça comportarà la intervenció a l’espai públic i també la dinamització amb activitats a càrrec de monitors dues tardes a la setmana, des d’ara i fins al juny.

La plaça del Pla de l’Amor té una superfície d’uns 7.600 metres i està situada entre el carrer de l’Uruguai, el carrer de La Palma, el carrer de l’Argentina on hi ha l’Escola Arraona i la Casa dels Pins, als Merinals. A finals del mes d’abril és previst iniciar-hi els treballs de millores, que consistiran a pintar els bancs de la plaça, traslladar-ne alguns a la zona situada davant dels arbres i instal·lar una nova porteria. Les adequacions facilitaran la realització d’activitats.

A més, els veïns i veïnes podran accedir a la pista esportiva del carrer de Malta, on s'instal·laran dues cistelles de bàsquet i es col·locarà enllumenat, que s'encendrà i s'apagarà automàticament, com la resta de l’enllumenat públic.

Durant l’estiu és previst instal·lar nous jocs infantils, com un gronxador i una taula de jocs. El conjunt de les actuacions a l’espai públic té un pressupost de prop de 10.000 euros.

 

Categories Urbanisme i Habitatge Tags barris, Merinals, obres, urbanisme