PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

29
Novembre
2021

Adjudicades les obres de rehabilitació de les façanes de l’Ajuntament

Les obres tindran un cost total de 562.054,49 euros

Adjudicades les obres de rehabilitació de les façanes de l’Ajuntament

La Junta de Govern Local ha adjudicat a l’empresa Rehatec Façanes S.A.U. el contracte d’obres per a la rehabilitació de les façanes de l’edifici de l’Ajuntament. Les obres tindran un termini d’execució de set mesos, i l’import total de les mateixes serà d’un total de 562.054,49 euros. El projecte comporta diverses accions de millora i manteniment de l’edifici, respectant, però, el seu valor històric i patrimonial.

Les obres es realitzaran en diferents fases i s’actuarà sobre la coberta i sobre les quatre façanes que donen a la plaça de Sant Roc, al carrer del Sol, al Racó del Campanar i a la plaça del Doctor Robert.

Els treballs inclouran el sanejament i el repintat de les façanes. També es preveu fer una millora dels balcons (excepte el principal, ja condicionat), les portes d’accés, les reixes i les fusteries, tot restituint els elements malmesos. Els porticons de fusta exteriors es canviaran per lames d’un color similar a l’actual i amb marcs inferiors per assegurar la seva fixació. A la coberta, es reforçarà la seguretat dels accessos.

Respecte de les instal·lacions i cablejat, s’eliminarà tot allò que hagi quedat obsolet i la resta es traslladarà a l’interior de l’edifici. En aquells casos en què no sigui possible es mantindran fora però col·locats de manera endreçada.

Categories Urbanisme i Habitatge Tags ajuntament, Junta de Govern Local, obres