PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

21
Novembre
2022

Adjudicades les obres de rehabilitació del poliesportiu Nostra Llar

Adjudicades les obres de rehabilitació del poliesportiu Nostra Llar

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’adjudicació de les obres de rehabilitació i ampliació de l’edifici d’espais complementaris i pista esportiva del Sector Nord del Poliesportiu Nostra Llar (Fase1). Les obres compten amb un pressupost d’adjudicació de 596.482,18€ euros.

El projecte preveu rehabilitar completament i ampliar l’edifici que hi ha al costat de la pista d’hoquei patins. També se substituirà la coberta de fibrociment i el paviment i solera, es milloraran els tancaments, es crearan uns nous vestidors, una oficina, una sala polivalent –que es pot subdividir en dues– i un bar.

L’obra servirà també per rehabilitar la pista d’hoquei patins per tal que es pugui tornar a fer servir; per rehabilitar l’edifici del Marcador; enderrocar les grades i construir-ne de noves, així com per renovar la tanca exterior al llarg del front del carrer de Bradford.

Aquestes actuacions es plantegen amb el criteri de mantenir el caràcter originari. La superfície total sobre la qual s’actuarà és de 2.038,25 metres quadrats. L’empresa adjudicatària és el Grup Xavier Babot, SLU.

Categories Esports, Urbanisme i Habitatge Tags Junta de Govern Local, Poliesportiu Nostra Llar, Urbanisme