PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

12
Juny
2019

Adjudicades les obres per ampliar els vestidors del camp de futbol de Ca n’Oriac

L’actuació compta amb un pressupost de més de 180 mil euros

Adjudicades les obres per ampliar els vestidors del camp de futbol de Ca n’Oriac

La Junta de Govern va adjudicar ahir el contracte per ampliar l’edifici dels vestidors del camp de futbol de Ca n’Oriac. Les obres s’han adjudicat a Izer Ingeniería y Economía, S.L, per 188.051. euros. Els treballs preveuen crear un vestuari que se sumarà als cinc ja existents, de manera que l’espai de porxo quedarà tancat.

A més, atès el gran volum de persones que visiten la instal·lació, i amb la voluntat de donar resposta a la demanda de l’entitat U. D. Sabadell Nord, el projecte inclou l’habilitació de serveis higiènics amb accés directe des de l’exterior a l’espai ocupat pel magatzem en l’extrem est de l’edifici. Es dotarà amb serveis per a homes i dones, amb un cancell comú. Aquests serveis són un reforç dels ja existents a l’interior de l’edifici en la part oberta al públic.

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial en funcions, Juli Fernàndez, ha volgut fer explícit que

fins al darrer minut de mandat treballem per deixar Sabadell millor de com l’hem trobat. En espais públics i en equipaments, com és el cas dels vestidors del camp de futbol de Ca n’Oriac. En paral·lel, tenim en marxa el concurs d’idees per rehabilitar la masia. Treballem per a tots els racons de la ciutat.

Per la seva banda, la tinenta d’alcalde de Promoció de la Ciutat i regidora d’Esports en funcions, Marisol Martínez, ha volgut posar en relleu que

al llarg d’aquest mandat una de les prioritats ha estat dignificar les instal·lacions esportives de tota ciutat. Aquesta actuació, precisament, forma part del programa municipal per millorar la pràctica del futbol mitjançant l’adequació i millora dels equipaments. Per aquest motiu, d’una banda, ampliem els vestidors i, d’una altra, també canviarem la gespa artificial del camp del Ca n’Oriac. Celebro que l’U. D. Sabadell Nord, que tants bons moments brinda a la ciutat, visqui un procés de millora que repercutirà segur en els seus usuaris i en la ciutadania que utilitza la instal·lació.