PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

06
Novembre
2018

Adjudicades les obres que han de millorar la mobilitat a dos punts dels barris de Torre-romeu i d’Espronceda

Es tracta d’actuacions a la ronda de l’Ebre i al carrer d’Aribau

Adjudicades les obres que han de millorar la mobilitat a dos punts dels barris de Torre-romeu i d’Espronceda

L’Ajuntament ha finalitzat el procés de licitació de dues actuacions que tenen per objectiu millorar la seguretat viària, protegir els vianants i pacificar la velocitat dels vehicles motoritzats als barris de Torre-romeu i d’Espronceda. En ambdós casos, el termini d’execució és de 2 mesos a partir de la signatura del contracte, que serà abans d’acabar el mes de novembre.

Es tracta, d’una banda, de l’elevació d’una cruïlla en plataforma única a la cantonada de la ronda de l’Ebre amb el carrer del Llobregat. L’obra s’ha adjudicat a ISEOVA per valor de 53.945,34 €.

D’altra banda, la segona actuació permetrà elevar diverses cruïlles del carrer d’Aribau amb els carrers que el travessen. L’actuació busca reduir la velocitat dels vehicles al carrer, ja que s’hi produeixen comportaments incívics i perillosos, com també facilitar el trànsit segur dels vianants, de manera que les voreres es projectaran en una plataforma única per damunt de les cruïlles. L’obra s’ha adjudicat a Firtec per valor de 90081,82 €.

El tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez, afirma que

aquests projectes responen a necessitats quotidianes de petita escala, però molt importants per la incidència que tenen en la seguretat de les persones. Hem de prevenir els comportaments incívics. Els veïns ens han posat l’alarma i nosaltres hi hem respost