PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

22
Juny
2018

Ajuntament i FGC estableixen un servei d’autobús llançadora alternatiu al tren entre Can Feu | Gràcia i Sant Quirze

L’autobús substitutori funcionarà del dilluns 25 al 10 de setembre, mentre durarà el tall ferroviari entre les dues estacions

Ajuntament i FGC estableixen un servei d’autobús llançadora alternatiu al tren entre Can Feu | Gràcia i Sant Quirze

A partir del proper dilluns, 25 de juny, s’interromprà el servei del tram ferroviari entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu | Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i s’oferirà un servei d’autobús substitutori entre aquestes dues estacions. El tall és conseqüència de les obres de soterrament i d’integració urbana de la línia dels FGC als barris de Can Feu i Gràcia. El servei ordinari es recuperarà el 10 de setembre.

El bus tindrà sortida i arribada a la plaça d’Anselm Clavé –junt a la plaça de Jean Piaget– de Sabadell i farà el recorregut des de la carretera de Molins de Rei fins a l’estació de Sant Quirze, on enllaçarà amb el servei ordinari de tren fins a Barcelona - Plaça de Catalunya, que tindrà l’horari habitual. L’autobús esperarà sempre l’arribada dels usuaris dels FGC i hi haurà prou vehicles per assegurar que totes les persones que viatgen amb tren caben als busos.

D’altra banda, el tren continuarà circulant amb normalitat entre les estacions de Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord, i viceversa, amb una freqüència de 15 minuts en hora punta, 20 en hora vall i 30 minuts durant els caps de setmana.

Finalment, Renfe manté el servei amb normalitat de les tres estacions que uneixen a Sabadell amb la xarxa viària de Rodalies.