PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

11
Juliol
2022

Aprovada la contractació de les obres de rehabilitació del poliesportiu Nostra Llar

El procediment s’ha reiniciat perquè la primera licitació va quedar deserta

Aprovada la contractació de les obres de rehabilitació del poliesportiu Nostra Llar

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de les obres de rehabilitació i ampliació de l’edifici d’espais complementaris i pista esportiva del Sector Nord del Poliesportiu Nostra Llar (Fase1). Les obres compten amb un pressupost de licitació de 604.951,50 euros i un termini d’execució de nou mesos. El procediment s’ha reiniciat perquè la primera licitació va quedar deserta.

El projecte preveu rehabilitar completament i ampliar l’edifici que hi ha al costat de la pista d’hoquei patins. També se substituirà la coberta de fibrociment i el paviment i solera, es milloraran els tancaments, es crearan uns nous vestidors, una oficina, una sala polivalent –que es pot subdividir en dues– i un bar.

L’obra servirà també per rehabilitar la pista d’hoquei patins per tal que es pugui tornar a fer servir, per rehabilitar l’edifici del Marcador, enderrocar les grades i construir-ne de noves, com també per renovar la tanca exterior al llarg del front del carrer de Bradford.

Aquestes actuacions es plantegen amb el criteri de mantenir el caràcter originari. La superfície total sobre la qual s’actuarà és de 2.038,25 metres quadrats.