PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

27
Juny
2022

Aprovada la licitació de les obres per crear un espai de lleure a la llosa sobre la ronda oest

El projecte, que beneficiarà Can Llong, està pressuposat en més de mig milió d’euros

Aprovada la licitació de les obres per crear un espai de lleure a la llosa sobre la ronda oest

La Junta de Govern Local ha donat avui llum verda a la licitació de les obres que permetran urbanitzar la llosa sobre la ronda oest (C-58c), entre els barris de Can Llong i Castellarnau. El pressupost de licitació és de més de mig milió d’euros.

Està previst que, un cop es liciti el contracte administratiu per dur a terme aquesta obra i comencin els treballs, aquests es perllonguin al llarg de sis mesos. L’actuació, que té un pressupost de licitació de 555.007 euros (inclòs l’IVA del 21%), té com a objectiu convertir l’espai en una zona de lleure per als veïns de la zona.

El projecte d’urbanització inclou la divisió de 3 zones diferenciades amb activitats diverses: zona cívica amb pista per a educació vial i una altra pista per a córrer, zona d’activitat esportiva (cal·listènia i rocòdrom), aparcament (50 places) i 2 punts de càrrega elèctrica.

A més, està previst regular semafòricament i amb polsadors la rotonda que hi ha entre la Ronda Oest i l'avinguda d’Estrasburg. D’aquesta forma es respondrà a una reivindicació del veïnat. Alhora, els semàfors incrementaran la seguretat viària en aquest punt. Una altra de les intervencions que s’hi faran és l’enjardinament de l’espai.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags C-58, Can Llong, districte 4, Roda Oest