PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

02
Novembre
2021

Aprovat definitivament el Projecte de remodelació de la plaça de la Llibertat

Aprovat definitivament el Projecte de remodelació de la plaça de la Llibertat

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera definitiva el projecte de remodelació de la plaça de la Llibertat, al barri de la Concòrdia. El projecte, que respecte de la proposta inicial ha incorporat unes taules de tennis taula, tindrà un cost de 181.321,84 d’euros i un termini d’execució de sis mesos un cop comencin els treballs.

La renovació contempla la remodelació i ampliació de l’àrea de jocs infantils de la plaça i la col·locació de taules de tennis taula i de pícnic, com també la millora de la junta de dilatació per corregir filtracions. Amb aquesta obra es configuren dues zones de jocs infantils: una per a nens petits i una altra per a infants de més de 6 anys.

En total s’hi instal·laran 8 jocs de diferents tipologies: tobogans, gronxadors, molles, carrusel i un conjunt de jocs compostos inclusius; 4 taules de pícnic amb bancs; 2 cartells senyalitzadors; 1 tanca perimetral de la zona de jocs i 1 font. A més, l’accés hi serà completament adaptat.

Així mateix, l’obra permetrà reparar la junta de dilatació del centre de la plaça per tal de corregir les filtracions que ara hi ha a l’aparcament subterrani. Per fer-ho possible, es refarà la impermeabilització de l’espai i es reconstruirà la junta de dilatació que travessa la plaça de banda a banda.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, plaça de la Llibertat, urbanisme