PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

20
Novembre
2023

Avança el procés per fer realitat el nou Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital a l’edifici Sallarès Deu

L’equipament es destinarà a la formació tecnològica de professionals i empreses

Avança el procés per fer realitat el nou Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital a l’edifici Sallarès Deu

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació de part de les obres de consolidació estructural, estanquitat i conservació del Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital (CTTD), que s’ubicarà a l’antiga fàbrica Sallarès Deu. En concret, de la primera de les tres fases en què es divideix el projecte. El pressupost d’aquesta primera intervenció ascendeix a 880.744 euros, mentre que el pressupost global de la rehabilitació de tot l’edifici sumarà poc més d’1,1 milions d’euros. Una part del cost es finançarà amb els fons europeus Next Generation.

Aquesta primera fase preveu la consolidació de la planta baixa de la nau, on està previst construir el CTTD. El centre es destinarà a la formació tecnològica per a professionals (actius o en situació d’atur) i empreses, així com a activitats d’iniciació a Internet per a tota la ciutadania. El projecte comportarà l’activació de formació tecnològica bàsica, formació especialitzada, acreditació de competències digitals, escola de vocacions tecnològiques, laboratori per a nous perfils professionals i una àmplia oferta de titulacions en certificats de professionalitat tecnològics, com també espais d’ús lliure i autoaprenentatge.

La segona fase preveu intervenir en l’espai exterior i la plataforma per la qual s’accedirà. Finalment, la tercera fa referència a les actuacions per consolidar el soterrani de l’edifici.

Sallarès Deu és un complex industrial conformat per 4 naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer. Entre altres projectes, una part ja s’està adequant per acollir la nova Escola de Restauració, adscrita al Vapor Llonch.

Categories Innovació, Urbanisme i Habitatge Tags Centre Avançat de Formació per a la Transició Digital, Junta de Govern Local, Sallarès Deu