PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

03
Juliol
2020

Avancen a bon ritme els treballs que han de permetre millorar més de 150 àrees de jocs infantils arreu de la ciutat

Dilluns comencen les obres a la plaça dels Tallarets i aquesta setmana han començat els treballs a la plaça d’Aurora Bertrana

Avancen a bon ritme els treballs que han de permetre millorar més de 150 àrees de jocs infantils arreu de la ciutat

El projecte de millora de més de 150 àrees de jocs infantils distribuïdes per diferents punts de Sabadell, iniciat a mitjans de juny, avança al ritme previst.

Així, el proper dilluns començarà la remodelació integral dels jocs infantils de la plaça dels Tallarets, al barri de la Creu Alta. L’actuació consisteix a ampliar aquesta àrea, tant en superfície com en elements presents, i a modernitzar-la. La millora s’acompanya d’un enjardinament perimetral, pel carrer de Gambús, que farà d’aquest espai un lloc més segur i agradable.

De la mateixa manera, dilluns passat van començar també obres de millora als jocs infantils de la plaça d’Aurora Bertrana. Aquí l’actuació consisteix a renovar la tanca de fusta, a instal·lar un pas canadenc per garantir l’accés als jocs infantils, a instal·lar una estructura de joc combinat de fusta amb diversos elements d’esbarjo –com ara tobogans i jocs de trepa–, a posar-hi un nou gronxador adaptat de tipus cistella, com també un disc giratori i a renovar la senyalització de l’espai.

D’altra banda, van a bon ritme les actuacions que s’estan duent a terme al parc de la Roureda, al Districte 3, on es remodela l’àrea de jocs infantils, s’amplia el nombre de jocs i es dona a tot el conjunt un caràcter més modern i actual, a més d’actuar sobre l’arbrat per aconseguir més zona d’ombra. També continuen segons el calendari previst les obres a la plaça de Vila Arrufat, al Districte 1, en què durant dos mesos es remodela i millora l’àrea de jocs infantils, on s’instal·larà un gronxador, una estructura i un disc giratori, a més de reparar els paviments que es trobin en mal estat de conservació, canviar les tanques de fusta per una de metàl·lica i remodelar la zona enjardinada.

Actuacions de millora

A més, el dilluns 6 de juliol començaran millores a diferents places. Així, es duran a terme actuacions de millora a les àrees de les places de Benjamín García i de Josep Masllovet, així com al parc d’Odessa. També es canviarà la sorra de la plaça de Gernika i es començarà a millorar el cautxú i la sorra dels jocs infantils de la plaça de les Dones del Tèxtil, tant els que són per als més grans com per als més petits.

El projecte global de les 152 àrees compta amb una inversió de gairebé 1,6 milions d’euros. Les actuacions es duran a terme en un termini aproximat d’uns 6 mesos, i es divideixen entres nivells d’actuació: remodelació integral, millores de diferents elements i accions de manteniment. La superfície aproximada de l’actuació total és de 8.600 m2.

El projecte s’emmarca, en la iniciativa Fem Barri, que té la intenció de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris de Sabadell.

Categories Espai públic Tags DISTRICTES, espai públic, Fem Barri, jocs infantils