PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

10
Març
2016

Bona acollida entre la ciutadania de les jornades de treball del procés participatiu Posem Llum a l’Ajuntament

Dissabte tindrà lloc la tercera de les sessions al Centre Cívic de Ca n’Oriac


La segona fase del procés participatiu Posem Llum a l’Ajuntament engegat per l’Ajuntament per analitzar i millorar la gestió pública, està tenint bona acollida entre la ciutadania.

 

Aquesta és la percepció de gran part dels participants un cop acabades les jornades de treball que s’han realitzat fins al moment sobre espai públic i seguretat, el passat 27 de febrer, i sobre educació, el 6 de març.

Les sessions han comptat amb una mitjana de 40 participants i quatre taules de debat cadascuna. Els assistents poden inscriure’s als grups de debat, formats per unes 10 persones, el mateix dia de la jornada i segons la seva preferència. Les temàtiques de cada taula sorgeixen de les diferents respostes que la ciutadania ha donat en els qüestionaris de la primera fase d’aquest procés participatiu.

En paraules de la regidora de Participació, Glòria Rubio,

aquest procés per auditar la gestió pública és tot un repte tant per a la ciutadania com per a l’Ajuntament. Els participants a les jornades estan valorant positivament el procés perquè, segons diuen a una enquesta posterior a la jornada, troben un espai de posada en comú per conèixer altres realitats i inquietuds i, alhora, per opinar en àmbits molts complexes

Rubio també destaca que l’equip tècnic municipal està fent un gran esforç per coordinar tot aquest procés participatiu que afecta a tots els àmbits de la ciutat de manera transversal

La implicació per coordinar aquest procés és molt elevada i es mereix un reconeixement

ha dit.

La propera jornada de treball tindrà lloc aquest dissabte, 12 de març, a partir de les 10 del matí i abordarà els àmbits de Serveis Socials i Salut. Per cloure el cicle de les jornades, encara romandran 4 sessions de treball que es duran a terme després de Setmana Santa de 9.30 a 2 del migdia al Centre Cívic de Ca n’Oriac. El calendari previst és el següent:

-        2 d’abril:               Habitatge

-        9 d’abril:               Cultura

-        17 d’abril:             Esports

-        24 d’abril:             Laboral / Ocupació

Les persones interessades es poden inscriure a través del web municipal fins a la mateixa setmana de la celebració de cada jornada.

L’objectiu d’aquestes sessions de treball passa per recollir l’opinió de la ciutadania sobre la gestió municipal; millorar el funcionament de l’Ajuntament en cadascun dels àmbits de treball i valorar com són i com volem que siguin les relacions entre la ciutadania i l’Ajuntament.

Amb tot, l’Ajuntament es compromet, d’una banda, a elaborar un document de conclusions el proper mes de maig; a fer públiques les conclusions i a fer-les arribar als participants a l’auditoria i també a redactar un document d’impacte a finals d’any per copsar el que s’ha dut a terme i el que no.

Més informació