PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

23
Maig
2022

Can Rull millorarà la seva accessibilitat i la connexió amb la plaça de Ròmul

Can Rull millorarà la seva accessibilitat i la connexió amb la plaça de Ròmul

La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient de contractació de les obres d’accessibilitat al barri de Can Rull. Les actuacions inclouen la connexió a la plaça de Ròmul entre els dos nivells que conformen la plaça i l’enllaç entre els carrers de Bècquer i Plaute.

Les obres tenen un pressupost global de 241.333,61 euros i un termini d’execució de 5 mesos un cop s’iniciïn els treballs.

Millora de l’accessibilitat

A banda del barri de Can Rull, hi ha un altre projecte previst per millorar l’accessibilitat a Cifuentes. Aquestes actuacions inclouen la millora de les escales i la instal·lació de rampes a dos recorreguts que enllacen espais situats a diferents nivells, tot eliminant barreres arquitectòniques. També s’inclouran noves zones enjardinades.

En aquest cas, el projecte engloba dos àmbits d’actuació: el carrer de Beethoven amb la carretera de Terrassa i el carrer de Palestina amb la carretera de Terrassa. Les obres tenen un pressupost global de 230.533,71 euros i un termini d’execució de 3 mesos un cop s’iniciïn els treballs.