PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

10
Febrer
2020

Comencen les obres d’arranjament de les voreres i allargament del carril bici de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari

Mentre durin els treballs, els vianants s’hauran de desviar pel carrer de Mart per passar-hi a peu

Comencen les obres d’arranjament de les voreres i allargament del carril bici de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari

Avui comencen les obres per fer la nova secció del vial de la rambla d’Ibèria, que inclouen l’eixamplament de les voreres actuals, l’asfaltatge de la calçada, nou enllumenat, plantació d’arbrat i l’allargament del carril bicicleta de la rambla d’Ibèria fins a la plaça del Mil·lenari. D’aquesta actuació, entre els barris de Gràcia i de Can Feu, al Districte 5, se’n fa càrrec Artífex Infraestructures, S. L, que hi estarà treballant durant els propers 6 mesos, amb un pressupost de 388.043,37 euros.

Mentre durin les obres, els vianants no podran passar per cap de les voreres de la rambla d’Ibèria entre el carrer de Pau Claris i el carrer de Rocafort. A peu, l’Ajuntament recomana d’anar pel carrer de Mart. Pel que fa al trànsit rodat, hi haurà oberts els quatre carrils de la rambla, tot i que seran més estrets, per poder treballar a les voreres. D’altra banda, el carrer de Cellers i el carrer de Quintana quedaran en cul de sac i els vehicles no podran accedir cap a la rambla d’Ibèria des d’aquestes dues vies. I per entrar al carrer de Mart amb vehicle només es podrà fer per l’entrada de l’oest.

La finalitat del projecte és perllongar l’actuació ja realitzada a la rambla d’Ibèria i acabar aquest tram pendent d’executar, fins a arribar a l’encreuament de la plaça. Es tracta d’una superfície de 5.974,32 m², entre el carrer de Pau Claris i la plaça del Mil·lenari.

La proposta pretén transformar la secció del vial actual amb l’ampliació de voreres, plantació d’arbrat, condicionament del sanejament existent, instal·lació de nou enllumenat, reforma del ferm i perllongament del carril bicicleta, per donar continuïtat al tram ja acabat entre la Nacional 150 i el carrer de Pau Claris.

Aquestes obres, que es van explicar al veïnat el passat 27 de gener, es cofinancen mitjançant el Fons de Desenvolupament Regional Europeu (FEDER).

Categories Districtes, Espai públic , Participació ciutadana, Urbanisme i Habitatge Tags carril bici, districte 5