PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

21
Setembre
2021

Comencen les obres de reposició de cable d’enllumenat públic robat a diferents carrers

Comencen les obres de reposició de cable d’enllumenat públic robat a diferents carrers

Avui dimarts han començat el treballs de reposició de cable de l’enllumenat públic robat a una quinzena de carrers de la ciutat, bàsicament a la zona de Torre-romeu. L’obra anirà a càrrec de l’empresa SECE SA, té un pressupost de prop de 50.000 euros i es perllongarà durant tres mesos.

A causa del cable robat a la via pública, a cada fanal que hi al carrer s’hi instal·la un sistema antirobatori mecànic per evitar que es malmetin aquests elements d’enllumenat.

A més, l’any 2020, l’Ajuntament va instal·lar un nou sistema de detecció en línia de robatori de cable. Es tracta d’uns dispositius que controlen en temps real les línies d’alimentació dels punts de llum en instal·lacions d’enllumenat a l’exterior, amb l’objectiu de poder detectar possibles robatoris, com també d’avisar d’avaries causades per accidents que interrompin la continuïtat del circuit. Un aparell centralitzador controla diferents circuits per detectar qualsevol anomalia per avisar així la policia.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags DISTRICTES, enllumenat, Junta de Govern Local, reposició del cablejat elèctric