PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

11
Novembre
2019

Comencen unes obres de millora a la plaça Laietana

Duraran tres setmanes i permetran plantar nous arbres, canviar la gespa i renovar la xarxa de reg de la plaça

Comencen unes obres de millora a la plaça Laietana

Avui, dilluns 11 de novembre, han començat unes actuacions de millora a la plaça Laietana, al barri de Covadonga, que tenen per objectiu potenciar aquest espai com a zona d’estada i de lleure, a més de facilitar la mobilitat per l’interior. L’obra, amb una durada aproximada de 3 setmanes, té un cost de 53.019,91 €.

Aquesta actuació consisteix a plantar-hi nous exemplars d’arbres, a remodelar les superfícies de gespa i a renovar la xarxa de reg. A més, s’aprofitarà l’ocasió per instal·lar-hi paviments nous, per tal d’evitar l’erosió com a conseqüència de les pluges i del desnivell –superior al 2,5%– que té la plaça.

Aquesta plaça té una superfície de 6.894 m2 i hi ha plantats diferents arbres, disposa de dues zones de gespa i de diversos grups de bancs. Els exemplars arboris que s’hi plantaran de nou són lledoners, arbres de l’amor, alzines, freixes, xiprers, acàcies del Japó i plàtans. Amb aquesta actuació es potenciarà la vegetació i la biodiversitat, i es facilitarà el manteniment de l’espai.