PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

28
Juliol
2022

Diverses intervencions a la Gran Via afectaran el trànsit durant el mes d’agost

Es faran reparacions puntuals als ponts i als carrers de Batllevell, Brujas i Marquès de Comillas i a l’avinguda de l’Alcalde Moix

Diverses intervencions a la Gran Via afectaran el trànsit durant el mes d’agost

L’Ajuntament de Sabadell té previstes diverses intervencions a la Gran Via per reparacions puntuals de la calçada. Durant el que queda de juliol i agost, hi haurà afectacions als carrers de Batllevell, Brujas, Marquès de Comillas i a l’avinguda de l’Alcalde Moix. Els treballs s’engeguen a les 8 del matí i finalitzaran al voltant de les 7 de la tarda.

A l’agost començaran els treballs de renovació de la calçada a la cruïlla entre l’avinguda de l’Alcalde Moix i el passeig de Sant Bernat. Aquestes obres també comportaran afectacions al trànsit a la plaça d’Espanya i al carrer de Vallirana.

D’altra banda, a partir d’avui dijous, dia 28, es preveuen diverses actuacions per reparar el paviment de la calçada a gairebé tots els ponts de la Gran Via. Aquests treballs també comportaran algunes afectacions.

Aquestes reparacions s’emmarquen dins l’estratègia Fem Barri, per tal que les millores a l’espai públic arribin a tot Sabadell.

Consulteu aquí totes les restriccions al trànsit.