PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

03
Octubre
2022

Diversos carrers del districte 3 tindran millores en l’arbrat

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de forma inicial el projecte d’obres

Diversos carrers del districte 3 tindran millores en l’arbrat

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte d’obres que permetrà millorar l’arbrat de diferents carrers del districte 3, la zona nord de Sabadell. Amb un pressupost de 337.867,89 euros i un termini d’execució de dos mesos, es preveuen plantar 187 arbres nous.

Les actuacions inclouen la plantació de nous exemplars en escocells que actualment estan buits i la substitució d’arbrat que presenta problemes de seguretat o salubritat per espècies més idònies. També es duran a terme diverses tasques per eixamplar escocells i millorar el sòl destinat a l’arbrat. Els treballs es realitzaran als carrers de Vallirana (57 arbres nous), Alcalde Crespi (14), Sant Bernat (77 a les voreres nord i sud) i La Mola (39).

Aquesta millora segueix els criteris establerts pel Pla Director de l’Arbrat Viari de Sabadell (PDASbd) del 2019, que té per objectiu potenciar l’arbrat viari com una infraestructura verda que aporti el màxim de beneficis socials i ambientals amb una correcta gestió de recursos, assegurant la seva sostenibilitat en el temps i amb capacitat d’adaptar-se als canvis futurs. Per això s’apliquen les indicacions i recomanacions relatives a l’espai destinat a l’arbre (distàncies, dimensions d’escocell, volum útil...), a la tria d’espècies i a les tècniques de plantació.

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags Arbrat, Districte 3, Espai públic, Junta de Govern Local