PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

10
Març
2022

El barri de l’Avinguda-Eixample guanyarà 580 m2 de zona verda i un nou espai de passeig i estada amb la renovació del carrer de Calvet d’Estrella

Els treballs, que inclouen també la remodelació de les places Montserrat Roig i Mestre Planes, avancen a bon ritme

El barri de l’Avinguda-Eixample guanyarà 580 m2 de zona verda i un nou espai de passeig i estada amb la renovació del carrer de Calvet d’Estrella

La reurbanització del carrer de Calvet d’Estrella, que permetrà fusionar les places de Montserrat Roig i Mestre Planes i comportarà reformes a les dues places, avancen a bon ritme. Amb el projecte, el barri de l’Avinguda-Eixample guanyarà 580 m2 de zona verda i un nou espai de passeig i estada per als vianants. Les obres es van iniciar al gener i suposen una inversió propera als 400.000 euros. Tot plegat s’emmarca dins el Fem Barri per millorar tots els districtes de la ciutat i de l’estratègia Sabadell Més Verda, per naturalitzar i potenciar el verd a l’espai públic. La previsió és que el projecte estigui finalitzat el proper mes de maig.

Avui, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat les obres que, tal com ha explicat

“foment part del conjunt d’actuacions que estem impulsant arreu per millorar tots els barris de la ciutat, de nord a sud i d’est a oest i així garantir que tot Sabadell avanci a la mateixa velocitat. Amb aquesta actuació, els veïns i veïnes de l’Avinguda-Eixample guanyaran espais més macos i agradables per passejar o passar-hi estones de lleure, reforçant també la presència de verd en tot l’àmbit urbà, que també és una de les línies que estem treballant amb força des del govern municipal”.

Els treballs, a càrrec de l’empresa Construcciones Fertres SL,  consisteixen a pavimentar el carrer de Calvet d’Estrella entre l’avinguda de Barberà i el carrer de Fra Luis de León. D’aquesta manera es podran fusionar les places de Mestre Planes i de Montserrat Roig. Aquesta primera obra té un cost de 155.842,75 euros.

D’altra banda, pel que fa a les places, se’n reformarà la pavimentació, la jardineria i el reg, es col·locarà nou mobiliari urbà i es renovaran les dues pèrgoles. Així mateix, a la plaça de Montserrat Roig s’hi col·locarà una nova font i a la de Mestre Planes es milloraran els jocs infantils. L’actuació a les places tindrà un cost de 243.746,84 euros.

Categories Districtes, Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags Plaça Mestre Planas, plaça Montserrat Roig