PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

29
abril
2017

El barri de Torre-romeu tindrà un nou espai per practicar esport a l’aire lliure

Un pista poliesportiva és l'espai més demanat pels joves del barri

L’Ajuntament de Sabadell ha començat a treballar en la definició d’un nou espai obert d’activitats al barri de Torre-romeu, amb l’objectiu de fomentar l'activitat física i pràctica de l’esport a l’aire lliure vetllant, alhora, perquè convisqui en harmonia amb l'espai públic.

El projecte inclourà també les consideracions de la ciutadania, motiu pel qual s’han fet ja dues primeres reunions, d’una banda, amb la Taula d’Entitats del districte i, d’una altra, amb un grup joves del barri. D’aquesta manera s’han pogut conèixer de primera mà les necessitats dels diferents col·lectius i incidir en què el disseny de l'espai tingui en compte i faciliti la pràctica d’activitats de lleure del conjunt de la ciutadania.

Entre les demandes dels joves que van prendre part a la trobada destaca una pista poliesportiva per practicar voleibol, bàsquet o futbol, entre d’altres esports.

Tal com explica la tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, “la voluntat és recollir les aportacions de les entitats i els agents que millor coneixen la realitat juvenil del Districte 7, per poder adaptar el disseny de l’espai i els seus usos i es configurarà com un espai de pràctica de diverses activitats, i amb una clara voluntat perquè els sabadellencs i sabadellenques ho puguin gaudir. A més, implicant els joves en el disseny volem aconseguir, també, una major corresponsabilitat en l’ús i manteniment de l’espai en el futur”.

 

Categories Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge Tags barris, espai públic, parcs i jardins, Torre-Romeu