PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

30
Setembre
2019

El carrer de Copenhagen es perllongarà fins a la rotonda de la ronda d’Europa, a Can Llong

Forma part de les actuacions de la segona fase d'urbanització del Poligon II de Can Llong

El carrer de Copenhagen es perllongarà fins a la rotonda de la ronda d’Europa, situada davant del punt blau de Can Llong. Aquesta actuació i les corresponents obres d’urbanització de l’àmbit corresponen a la segona fase del projecte d’urbanització del Polígon II del Pla Parcial de Can Llong, el qual l’Ajuntament ha aprovat avui de forma inicial.

Aquesta segona fase completa, així, les obres del projecte d’urbanització del Polígon 2 del Pla Parcial de Can Llong, dividit en dues fases, la primera de les quals es va executar durant el 2015. El projecte és un encàrrec de la Junta de Compensació del Polígon II a l’empresa PI Consultora d’Enginyeria Civil i Urbanisme, SL, amb un pressupost de 1,5 milions d’euros i un termini d’execució de vuit mesos. L’àmbit d’actuació està situat a la zona sud-est del barri, entre Castellarnau i Can Rull.

Les principals actuacions projectades són les necessàries (moviment de terres, pavimentació, etc.) per perllongar el carrer de Copenhagen entre el tram executat a la primera Fase, just a partir de la cantonada amb el carrer de Berlin,  i la rotonda existent a la ronda d’Europa, així com la instal·lació de les noves infraestructures de serveis (clavegueram, enllumenat, subministraments, recollida pneumàtica, etc.). També s’acabaran les voreres i la instal·lació de serveis pendents als carrers de Venècia i Berlin, que no van poder executar-se durant la primera fase.

Categories Districtes, Urbanisme i Habitatge Tags Can Llong, districte 4, obres