PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

20
Desembre
2021

El desenvolupament del programa de transformació urbana de l’àmbit Gran Via – Ripoll avança amb el projecte de reforma del carrer de l’Alcalde Ribé

El desenvolupament del programa de transformació urbana de l’àmbit Gran Via – Ripoll avança amb el projecte de reforma del carrer de l’Alcalde Ribé

El programa de transformació urbana de l’àmbit Gran Via – Ripoll continua endavant. La Junta de Govern Local ha donat llum verda a l’aprovació inicial del projecte de reforma del carrer de l’Alcalde Ribé.

L’objecte del projecte consisteix en la reurbanització del carrer en el tram que va de l’avinguda de Matadepera a la plaça d’Espanya, amb la intenció de millorar els accessos a la Gran Via i al polígon Sant Bernat, ampliar la xarxa de carril bici tot garantint-ne la seguretat, l’ampliació de les voreres i incrementar el nombre d’arbres.

Aquest projecte es pretén afavorir la millora de la qualitat de l’aire, promoure el benestar de la ciutadania i millorar la trama urbana. Alhora, el conjunt de les actuacions de transformació urbana de l’àmbit Gran Via – Ripoll tenen per objectiu treballar en la implementació d’una infraestructura verda i en l’impuls de l’economia.

Per fer-ho possible, la licitació del projecte de reforma del carrer de l’Alcalde Ribé compta amb un pressupost de 730.000 euros i un termini d’execució de vuit mesos.