PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

05
abril
2016

El Govern adjudica durant el primer trimestre 15 habitatges d’emergència social a les famílies que han sofert desnonaments

L’Ajuntament de Sabadell ha adjudicat durant el primer trimestre de l’any un total de 15 habitatges de lloguer a famílies que han estat desnonades. Així ho ha decidit la Mesa de Valoració, l’òrgan municipal que adjudica els pisos a famílies en situació de pèrdua de l’habitatge imminent o d’exclusió residencial.

Fins a la seva incorporació oficial, el proper 1 de maig, com a intendent major de la Policia municipal a Sabadell, s’ha nomenat de manera interina inspectora cap de la Policia municipal Pepita Llonch Sáez.

Aquesta reorganització permet disposar d’una direcció estable a la Policia local i reafirmar la voluntat del Govern municipal que no hi hagi cap persona en situació d’investigada per la justícia amb càrrec de comandament o responsabilitat.

La plaça d’intendent major de la Policia municipal estava prevista a la relació de llocs de treball aprovada inicialment amb el pressupost municipal del 2016, el passat 18 de març, i ve a reforçar l’aposta del Govern de consolidar el model de policia de proximitat.

Categories Ajuntament, Urbanisme i Habitatge