PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

29
Desembre
2016

El govern executa en menys d’un mes 117 actuacions de reparació i manteniment de ferms

En el període d’un any es preveu resoldre 820 actuacions, repartides per tots els districtes de la ciutat

L’Ajuntament de Sabadell ha executat en menys d’un mes un total de 117 actuacions de reparació i manteniment de ferms i elements de les via pública de la ciutat. La xifra suposa el 14% del total de les 820 operacions –repartides per tots els districtes de la ciutat- que es preveuen fer en el període d’un any.

A 21 de desembre s’han fet 117 actuacions, que han tingut un cost global de 80.591,31 euros. L’import forma part dels 647.500 euros del contracte de servei adjudicat a l’empresa FIRTEC, SAU, per a la reparació i manteniment de ferms i elements de les via pública, el qual va entrar vigor el passat 28 de novembre.

En el marc d'aquest contracte, es va fixar com a objectiu la resolució d'un conjunt de 750 peticions repartides per tots els districtes de la ciutat, que estaven pendents de gestionar (comprovar, planificar i executar). A les esmentades sol·licituds se li van sumar un grup d'unes setanta, considerades prioritàries, procedents de peticions més recents. En total sumen 820 accions.

Aquestes operacions s’afegeixen a les 125 ja executades entre l’abril i l’octubre passats amb un primer contracte de 40.000 euros, també del pressupost de l’exercici del 2016.

Pla de xoc

L’acció s’emmarca en el Pla de Xoc de manteniment de la ciutat, aprovat el passat mes de juliol i per a la execució del qual s’han destinat 3,6 milions d’euros. L’objectiu d’aquest pla, entès com una eina de cohesió social, és la dignificació i manteniment de l’espai públic i dels equipaments municipals, a més d’aplicar polítiques de mobilitat urbana sostenible.

En el cas concret de manteniment i reparació de ferms i voreres, la dotació d’aquests 647.500 euros multiplica per tretze la partida econòmica de Manteniments del 2015.

Categories Espai públic , Govern, Urbanisme i Habitatge Tags espai públic, urbanisme