PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

03
Febrer
2020

El Govern portarà demà al Ple la suspensió de llicències vinculades a diferents usos, entre els quals oci nocturn, joc i apostes, ús religiós i els habitatges d’ús turístic

La suspensió, per un termini inicial d’un any, respon a la necessitat d’estudiar i dotar d’una regulació específica cadascun dels àmbits

El Govern de Sabadell portarà demà a aprovació del Ple Municipal la suspensió de llicències vinculades a determinats usos recreatiu, comercial, associatiu, residencial i religiós. La moratòria inclourà les llicències de discoteques i bars musicals, activitats de joc i apostes, implantació de centres de culte i els habitatges d’ús turístic, així com dels clubs de fumadors de cànnabis, activitats de naturalesa sexual i l’ús d’habitatge en planta baixa en eixos comercials.

La suspensió, per un termini inicial d’un any, permetrà abordar l’estudi de cadascun dels àmbits contemplats i dotar-los en cada cas d’una regulació específica. D’aquesta manera es podrà disposar d’una nova regulació adaptada a les necessitats i als requeriments tècnics actuals, i també a les característiques i les condicions dels diferents entorns urbans de la ciutat.

Així mateix, i amb la regulació específica, es clarificaran els diferents mecanismes per donar resposta a noves realitats com és la proliferació els darrers anys dels habitatges d’ús turístic als municipis.

La suspensió de llicències queda subscrita a l'àmbit del sòl urbà i urbanitzable i inclou l'atorgament de llicències d'edificació, reforma, rehabilitació, instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets, així com comunicacions prèvies, declaracions responsables i d'altres autoritzacions municipals relacionades establertes per la legislació sectorial.