PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

11
Maig
2018

El mur del carrer de l’Onyar es construirà amb la màxima seguretat i amb la menor afectació possible

Els veïns han estat informats en tot moment i podran aparcar en un espai alternatiu

El mur del carrer de l’Onyar es construirà amb la màxima seguretat i amb la menor afectació possible

L’Ajuntament ha presentat avui les actuacions que durà a terme per continuar treballant en el mur del carrer de l’Onyar, al barri de Torre-romeu, una part del qual es va desprendre el passat dimecres 9 de maig mentre s’hi estava actuant. Aquest mateix matí, Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial; Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, i Glòria Rubio, regidora del Districte 7, les han presentat davant mateix de l’obra.

Segons Juli Fernàndez,

ni el temps ni els diners són una premissa, sinó que ens comprometem a treballar amb la màxima seguretat i la màxima eficiència perquè l’actuació que fem en aquest mur sigui una solució robusta i definitiva.

I ha afegit que

hem reaccionat amb immediatesa per trobar les millors solucions i les que afectin menys el veïnat.

Des del 13 d'abril, l’Ajuntament estava construint un nou mur davant del que ja hi havia i que patia deficiències des de feia més de 30 anys. Ara, amb el despreniment, s’hi actua d’urgència per assegurar i sanejar la zona a la part despresa. Avui mateix s’ha fet demolició controlada d’un nou tram. .Posteriorment, es reprendran els treballs de construcció del nou mur.

Ara tant el carrer de l’Onyar com el camí de Torre-romeu estan completament tallats al trànsit motoritzat per poder-hi treballar, però d’aquí a uns dos mesos es preveu obrir un carril a la carretera perquè hi passin els vehicles. La durada total de les obres serà de 7 mesos, aproximadament.

Mentrestant, els vehicles que estacionaven al carrer de l’Onyar podran aparcar al carrer de Túria.

Fernàndez ha afegit que

en tot moment hem volgut compartir la informació del que anem fent amb els veïns, perquè creiem que ells són els primers que han de conèixer com està la situació i què farà l’Ajuntament. Aprofito l’ocasió per agrair la seva tenacitat i persistència perquè l’Ajuntament els escoltés. Han estat massa anys desoïts.

Categories Espai públic , Urbanisme i Habitatge Tags ajuntament, espai públic, urbanisme