PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

23
Maig
2022

El Passatge de Jean Piaget millorarà la connexió i l’accessibilitat amb l’estació de FGC Can Feu-Gràcia

És una de les propostes que l’Ajuntament ha presentat als fons europeus Next Generation

El Passatge de Jean Piaget millorarà la connexió i l’accessibilitat amb l’estació de FGC Can Feu-Gràcia

La Junta de Govern Local ha aprovat avui l’expedient de contractació del projecte d’obres per a la creació del Passatge de Jean Piaget, entre la plaça de Jean Piaget i el carrer Reina Elionor. La construcció d’aquest espai servirà per millorar la connexió i l’accessibilitat amb l’estació de FGC Can Feu-Gràcia. Pel que fa al finançament de les obres, l’Ajuntament ha presentat el projecte als fons Next Generation de la Unió Europea.

La iniciativa pretén convertir amb carrer plataforma destinada únicament a vianants la zona existent entre l’edifici de Jean Piaget, que actualment s’està rehabilitant, i l’aparcament destinat a usuaris dels FGC. No obstant això, la urbanització del passatge també preveu la seva adequació al pla d’urbanització dels entorns de la plaça d’Anselm Clavé.

Les obres compten amb un pressupost de 217.609,07 euros, i el termini d’execució previst és de 4 mesos.

Fons Next Generation

Aquesta reforma forma part de les actuacions que l’Ajuntament ha presentat per subvencionar amb els fons europeus Next Generation. Entre els projectes, figuren l’impuls de camins i millora d’entorns escolars, la pacificació de l’espai públic amb noves zones per a vianants i carrils bici.