PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

 

27
Novembre
2020

El pla de millora de ferms continua a diferents punts de Sabadell

El pla de millora de ferms continua a diferents punts de Sabadell

El pla de renovació i millora de ferms a Sabadell continua a bon ritme. Així, entre el dilluns 30 de novembre i el dimecres 2 de desembre es treballarà al carrer de la Baldona, a la zona industrial de Can Roqueta; al carrer de la Reina Elionor, entre el carrer de Rosales i el carrer de Pau Claris, i al carrer de Pau Claris, entre el carrer de Jacint Verdaguer i la carretera de Barcelona, al barri de Gràcia.

Del dimarts 1 al dijous 3 de desembre s’actuarà al carrer de Mas Amada, entre el carrer de Ca n’Alzina i l’avinguda de Can Bordoll, a la zona empresarial de Can Roqueta.

El dimecres 2 i el dijous 3 de desembre, les feines seran al carrer de Sallarès i Pla, entre el carrer de les Tres Creus / carrer de la República i el carrer del Jardí, com també entre el carrer de Borrell i la Gran Via, al barri del Centre.

El dijous 3 i el divendres 4 de desembre s’actuarà al carrer de Fiveller, entre el carrer de Quintana i el carrer de Frederic Soler, al barri de Gràcia; al carrer de Sant Vicenç de Paül, entre el carrer de Josep Guardiet i el carrer de Ferrer i Vidal, al barri de Campoamor. I també als carrers de Yesa, de Colomers, de Cabdella, d’Ivars d’Urgell i d’Entrepeñas, al barri de Torre-romeu.

L’horari d’aquestes actuacions serà des de les 8 del matí fins a les 7 de la tarda, aproximadament. Tanmateix, l’Ajuntament recorda que els terminis i les hores poden variar en funció de la situació meteorològica.

Prèviament, els veïns rebran l’avís d’aquesta operació, perquè en tinguin coneixement i perquè l’estacionament i l’accés als guals en aquestes vies públiques es podrien veure afectats.

La renovació de ferms que està duent a terme l’Ajuntament de Sabadell forma part del projecte Fem Barri, que ha de garantir uns espais públics de qualitat a tots els barris. El programa complet de renovació de ferms compta amb un pressupost de 2.200.000 € i es pot consultar en aquest enllaç.

Plantació de 18 arbres a la rambla d’Ibèria, el dilluns 30

D’altra banda, dilluns 30 de novembre es plantaran nous arbres en el marc de la urbanització de la rambla d’Ibèria, entre els carrers de Cellers i de Pau Claris. Consistirà en la incorporació de 3 lledoners (Celtis australis) i 15 Acer campestre “Elsrijk”. Els treballs de plantació afectaran un punt del carril bici durant tota la jornada.

Categories Districtes Tags Barri de Gràcia, Can Roqueta, ferms